Alexz Johnson

Alexzandra Spencer Johnson

7,0
539 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alexz Johnson

Btw- w jakich włosach waszym zdaniem Alexz wygląda najkorzystniej?

kryptonim_zajec

patrze czasem na "Gwiazda od zaraz" i kiedyś myślałam, że w rudych wygląda fajnie ale w nowej fryzurze i blond włosach wygląda świetnie ;) Wcześniej chyba były brązowe, ale widziałam wtedy tylko chwilke serial, ale wyglądała super

kryptonim_zajec

Mi się najbardziej podoba w brązowych.W takich co miala na teledysku "24 Hours"

Klaudiiia

Mi się najbardziej pdooba w "Oszukać Przeznaczenie 3". Tam wygląda wspaniale. A chciałbym ją ujrzeć w Czarnych włosach, myśle że pasowałoby to do jej pop-rockowego stylu bycia :-)

InowroclawskiWilk

Myśle, że najlepiej jej w ciemnych [do tego jeszcze pokręconych] włosach, tak jak wygląda na teledysku 24 hours, albo w Oszukać przeznaczenie 3
;]

Seniorita_Paulita

Mnie także najbardziej podoba się w "Oszukać przeznaczenie 3" i teledysku "24 hours". Wg mnie w blond włosach wygląda niekorzystnie. To moje zdanie.

kryptonim_zajec

O w takich--) http://alexzjohnsonfanz.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/alexzj ohnson1.jpg [alexzjohnsonfanz.tripod...]

czyli w takich jak inni mówią:Dw brązowych tj. w teledysku 24 hours i Fi nal Destination 3:]:] Ślicznie jej było:) Chociaż w blond też może być:) ale wcześniej miała lepsze:D:D A te blond to fajnie się jej święcą w filmie Gwiazda od zaraz :D xP

igu5ia

Blond. Osobiście nie lubię blondynek, ale to są jej naturalne włosy... Po co to zmieniać?