Alexz Johnson

Alexzandra Spencer Johnson

7,0
539 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alexz Johnson

Aktorka to z niej fatalna prawde mówiąc...

Collar

Według mnie jest nie tylko świetną aktorką i ma extra głos! Wystarczy spojrzeć na serial "Instant Star" który zdobyłwielką popularność i to moim zdaniem dzięki niej:P

Collar

Fatalna? Ludzi błagam was! Co wy Oszukać Przeznaczenie 3 nei oglądaliście?! Przejżyj na oczy dziewczyno bo po obejrzeniu jakiegoś serialu z nią nie możesz mieć o niej opinii bo najlepiej jest obejrzeć wszystkie filmy z nią, a wtedy sie wypowiadać. W jendych filmach wypada się lepiej w innych gorzej. Ciekawe czy ty potrafiłabyś zagrać tak jak ona...Przypominam, że do IS zgłaszało się po rolę Jude miliony osób i myslę, że jakby była taka "fatalna" jak napsiałaś to by ją za chiny nie wzięli.

użytkownik usunięty
Collar

No, napewno nie jest aż tak fatalna, choć do najlepszych jej troche brakuje.. niemniej jednak ma dobry głos i w ogóle..

Aktorką to może świetną nie jest, ale za to ma świetne piosenki!

Aisha_

O! Idelanie powiedziane.
Oczywiście nie jest to wybitna aktorka, ale ja kocham ją za rolę Jude...
Uwielbiam to jak śpiewa, gra, jej wygląd.
Kiedy ją 'poznałam' o ile tak to można nazwać, zakochałam się w niej...
To było ok 2.5 roku temu, i do teraz mam w pokoju jej portret, oczekuję na kolejne filmy i mam nadzieję, że bd bardziej popularna u nas w Polsce, tak aby można było w każdym sklepie znaleść jej płytę.
Mam wielu lubianych wykonawców, czy też aktorów, ale szczerze powiem, że gdyby Alexz zagrała w Polsce koncert, bądź miała tu premierę filmu, była bym pierwsza w kolejce po bilety!
Jednym słowem, chciała bym grać i śpiewać tak jak Alexz.
UBUSTWIAM!