Fajnie śpiewa... Lubie jej piosenki... Więszkość jest fajna... Szczególnie "Skin" , "Criminal", "24hours", "Stupid Girl", "Temporary Isanity", "Your eyes" . Taki fajny pop/rock. Ogólnie to mogłyby być ogólno rockowe, bez popu, ale nie narzekam :)
let me fall jest bardzo dobre, 24 hours - potwierdzam i that girl. dobrze zaspiewane z niezlymi tekstami :D
ja słyszałam jej tylko dwai piosenki i ściągam jej już wszystkie!!!
to jest 24 hours i it could be you
zajefajne ...
Niesłyszłem jej wrzystkich piosenek ale bardzo mi sie podoba jak spiewa :)
Zastanawiam sie czemu nikt nie wymienił piosenki Let Me Fall bo ona jest zarombista te co wymieniliscie też są super ale czemu zabrakło tej :P
Zastanawiam sie czemu nikt nie wymienił piosenki Let Me Fall bo ona jest zarombista te co wymieniliscie też są super ale czemu zabrakło tej :P
Nie słyszałem "Let Me Fall" jeszcze :P Ostatnio przesłuchałem kilku piosenek z drugiej serii, "Another Thin Line", Mi się podoba.
Racja zgadzam sie spiewa wyśmienicie:) a słyszelicie "Me out of me" też dobry kawałek.....nie jestem jakims wielkim fanem muzyki pop, jednakże Alexz nie mialaby tego uroku gdyby grala sam rock....=)tak czy siak połaczenie swietne , wykonanie rownież......tylko ciezko album na necie znalesc=\ pozdro=)
"Me out of me" też słyszałem , fajne :)
Ja jej piosenki mam programu BearShare, jest tam ich mnóstwo.
mhm 24 godziny mhm dobre ale sa chyba lepsze ....ja tez mam mnostwo na kazie tyle ze mam takiego neta a co bede narzekal...=) aaaa slyszeliscie taki krociotki bo trwajacy minute " Cause You're Watching Over Me" ???? revelka naprawde polecam=) a pozatym to ona gra w jakims serialu prawda??=)
wszystkie wymienione tu pioesnki znam i prawie wszystkie mam na kompie :D
z pierwszej serii Instant star moje ulubione piosenki to: Let me fall, Your eyes, 24 hours, I'm in love with my guitar, Temporary Insanity, Skin, Waste my time ... [ wymieniłam większość ale to szczegół]
a z drugiej: Fade to black, Liar Liar, There's us
qrde a właściwie to wszystkie są super :)
ALexz jest moją ulubioną wokalistką. Ma talent, prezencje i co najważniejsze - jest naturalna. Tworzy świetne utwory, które można słuchać godzinami. W każdej piosence słychać gitarke i bębny. Bardzo mnie to cieszy :D bo właśnie tak powinna wyglądać dobra muzyka(pop-rock). Drażni mnie, że niektórzy porównują ją do Avril. To dość irytujące, ale nie każdy zna się na ludziach i muzyce (śmiech na sali). Mam wszystkie piosenki Alexz na kompie i z chcęcią się pokuszę na oryginalną płytkę "Alexz Johnson Songs from Instant Star". Niestety nie moge jej zdobyć!!!!;(
Piosenka Let Me Fall ma w sobie coś magicznego, co sprawia taki super nastrój. W ogóle piosenki z pierwszej płyty Alexz podobały mi się bardziej, niż z drugiej :) Mam wrażenie, że ta 2. płyta była robiona w pośpiechu, tak na "odwal się"
moje ulubione piosenki to Liar Liar, Crimical, Your Eyes, Running Home i My Sweet Time :)) i zgadam sie ze jest swietna piosenkarka :)) mam nadzieje ze nagra kiedys plyte w calosci jej a nie do serialu :))
ja praktycznie lubie jej wszystki piosenki :] uwielbiam jej spiew :) mam pytanie: ma ktos na kompie pioseke "criminal"? sliczna jest a jej nie mam :/ a bardzo bym chciala miec, wiec jakby ktos mial
nom tez ostanio widziałem jej teledysk 24 i sobie zapodałem cały album fajne ma piosenki ;) ,troche podobne do Any Johnsson
Zgadzam się , podobne do Any Johnsson , którą również uwielbiam :) I przy okazji polecam jej piosenki, tym którym podobają się utwory Alexz :)
Any skoleji fajny teledysk jest Coz I Can :D
smieznie ze mają nazwiska takie same , no tylko to jedno S Ana ma gratis :P
Mają takie same inicjały A.J. :-) I obydwie grają podobną muzyke (pop/rock). No patrz, nie widziałem teledysku Cuz I Can :-( Piosenke słyszałem jest fajna. A najbardziej lubie "We Are" i "I'm Stupid" :-) "Don't Cry For Pain" też jest niczego sobie!
no też są spoko :D , ale teledysk to coz I can jest najlepszy w tych kanałach Ana ubrana w siatke fajne :P , A Alexz ma jakies jeszcze teledyski próćz 24?
Jest teledysk Cuz I Can na youtube.com to sobie jutro obejrze :-)
Nie wiem czy Alexz ma oprócz tego inne teledyski, ale wydaje mi się że nie :-)
www.instant-star.blog.onet.pl (- zajrzyjcie, tam znajdziiece wszystko ;) i newsy i fotki i piosenki ;))
ostanio zakochałam się w piosence Alexz "criminal"...:) Jest śliczna mogę jej słuchać godzinami :))
ale ogólnie wszystkie piosenki ma fajne, szczególnie podobają mi się:
your eyes, waste me time, i could be me, skin
pozdrawiam serdecznie wszystkich :)
eeeeeeee tam te z pierwszej serii są fajniejsze :P co prawda trochę mi się już znudziły bo przecież ileż mozna ale w pierwszej są fajniejsze moim zdaniem :D piosenka "Waste my time" "Skin" czy "24 hours" po prostu uwielbiam :D
no a z tej drugiej serii to lubię śliczną "Liar liar" i "How I feel" :)
Ma świetne piosenki =] Lubię wszystkie tak samo :) Ale, jak już bym miała wybrać to chyba...: "Criminal" :P
Pozdro
a ja jak zwykle zgodzę się z Rogue i powiem że mi też bardziej podobają się piosenki z serii pierwszej :) Ale oczwiście nie twierdzę że te z drugiej są złe, wszystkie są super ale na tych z I Alexz jakoś tak inaczej brzmi......lepiej ;)
Alexz Johnoson jest świetna:)))))) Świetny głos, dobra prezencja:)))))) Moim zdaniem jej najlepszymi piosenkami są:
Let Me Fall, Meo Out of Me, Teporary Insanity, That Girl, How I Feel, How Strong Do You Think I Am, Theres Us, Another Thin Line, Pick Up The pieces....
Te piosenki ostatnio przypadły mi do gustu:))))) Bo Waste My Time i Your Eyes trochę już mi się znudziły ;))))))
Pozdrawiam wszystkich:)