Alexz Johnson

Alexzandra Spencer Johnson

7,0
539 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alexz Johnson

... a przecież ona jest bardzo ładna... W " Oszukać przeznaczenie 3 " wygląda ślicznie, ale ta fotka jakaś taka średnia :/

InowroclawskiWilk

owszem potwierdzam! :P hehe bo to fota z instant star, mogli by dac taka z oszukac przeznaczenie byloby duzo lepiej...

Empty_Line

Wiem że fotka z Instant Star... Jako blondynka nie ładnie wygląda :/ Wcześniej była lepsza , ale chciałem by dali jeszcze lepszą, tą co mam na profilu , ale dali tą właśnie co teraz jest:/ Beznadziejna:/

InowroclawskiWilk

weź...ona na tej fotce wyglada jakby miała ze 12 lat i bardziej mi przypomina Hilary Duff niż siebie sama. 3 razy ładniej jej w rudym :P
a wcześniejszej nie widziałam :P

użytkownik usunięty
Empty_Line

To nie jest fotka z instant star, no ale dobra ..

Wcześniej była fotka z Instant Star, teraz zmienili właśnie na fotke w blond :/ Te zdjęcie jest jeszcze gorsze od poprzedniego.

InowroclawskiWilk

To nie jest fota z Instant star... To jest zdjęcie zrobione zanim Alexz przefarbowała sie na rudo :) Czyli przed tym jak zagrała z Gwieździe od zaraz...Teraz znów farbnęłą sie na blond i taką możemy ją oglądać w drugiej serii serialu Instant star :]

Seniorita_Paulita

no to fotka jest okropna...wygląda jakby jedno oko miała inne od drugiego..blee
ale oglólnie ona jest śliczna :)

kajdiss

no nareszcie dali jakieś porządne, ładne zdjęcie :) to jest śliczne :)

kajdiss

gdzie to śliczne zdjęcie? to co teraz jest nie jest ładno

ZlyCzarny

Przez troche było to zdjęcie http://www.studentsoftheworld.info/sites/music/img/1094_alexz_johnson_002.jpg [www.studentsoftheworld....] , a teraz znów zmienili. No ale to co teraz lepsz przynajmniej lepsze od tego w blond.

InowroclawskiWilk

ooo to co dałęs jest dobre zdjecie taką ją pamietam :D , niech ustawią tą z powyzszego linku !:P