Alexz Johnson

Alexzandra Spencer Johnson

7,0
539 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alexz Johnson

jezeli nie lubisz Alexz to po co wogole wchodzisz na to forum!! nikt nie chce czytac twoich komentarzy!!

ally_7

Wiesz, Ally, niektórzy ludzie są po prostu nie do końca rozwinięci psychicznie, a sądząc po tym, co Tortilla napisała o sobie wygląda na to, że rodzice od dziecka jej powtarzali, że jest najładniejsza (?!) i najmądrzejsza, a teraz chce pokazać innym, jaka to ona jest genialna. Czyli, krótko mówiąc, trzeba ją ignorować.
Pozdrawiam :*

Veaggy

W 100 % zgadzam się z Twoją wypowiedzią i popieram temat Ally. Właśnie przed chwilą oglądałam blog pani Tortilli i nie jestem zaskoczona...

Pozdrawiam :)

ally_7

Tortilla jest niezbyt mądra bo zwyczajnie nie potrafi wyrazić swojego zdania w porządny sposób. Ale Wasze posty nie są lepsze - wydaje się Wam że tutaj mogą wchodzić tylko osoby które lubią Alexz. To jest forum, które jest po to aby powiedzieć co się o Johnson sądzi. Jest dla każdego, dla tych co ją krytykują i dla tych co lubią. A nie tylko dla tych co ją lubią! Co by się działo gdyby na forum każdej gwiazdy były tylko komentarze "uwiebiam ją, jest świetna!". Ale jak ją już ktoś skrytykuje to "po co tu wchodzisz". Zastanówcie się co piszecie i więcej tolerancji...(mniej więcej to samo napisałam kilka tematów niżej).

ally_7

Tortilla jest niezbyt mądra bo zwyczajnie nie potrafi wyrazić swojego zdania w porządny sposób. Ale Wasze posty nie są lepsze - wydaje się Wam że tutaj mogą wchodzić tylko osoby które lubią Alexz. To jest forum, które jest po to aby powiedzieć co się o Johnson sądzi. Jest dla każdego, dla tych co ją krytykują i dla tych co lubią. A nie tylko dla tych co ją lubią! Co by się działo gdyby na forum każdej gwiazdy były tylko komentarze "uwiebiam ją, jest świetna!". Ale jak ją już ktoś skrytykuje to "po co tu wchodzisz". Zastanówcie się co piszecie i więcej tolerancji...(mniej więcej to samo napisałam kilka tematów niżej).