Znienawidziłam jej postać w tym filmie ;P
Boże tak po je ba ne baby powinno się na stosie palić co najmniej !
Denerwowała mnie maksymalnie ;]
Zgadzam sie w 100-stu %!!!!
Dawno takiej psychopatki nie widzialam! Nie dało sie wytrzymac po prostu!
Oglądając "Obsessed", myślałam, że strzelę prawego sierpowego w ekran. ;P
Na Beyonce się chociaż miło patrzy, bo kobitka ładna i kształty ma odpowiednie. ;)
co wy chcecie od Ali? takie role jak w 'Obsesji' czy w 'Herosach' są dla niej stworzone! psychopatki gra znakomicie!
Oj dziewczyny mylicie się zupełnie to nie ją należałoby spalić ,a głównego bohatera wynieść na ołtarze bo takich mezczyzn jest mało.
A co do jej figury to jest idealna nie za chuda-nie za tłusta(jeśli porównujemy do figury beyonce).
Na tym forum nie leczymy kompleksów !!
Ech piszecie że słabo gra, a po chwili że straszna psychopatkę zagrała, a skoro według was zagrała tak straszną psychopatkę to dobrze o niej znaczy ponieważ taka miała być jer rola i bardzo dobrze ją zagrała :)
Zgadzam się z tobą,po obejrzeniu Obsesji też znienawidziałam tą kobietę.Tak bardzo,że chciałam jej oczy powyrywać.Po prostu taka ta jej postać była odrażajacą.Nie dałam rady patrzeć na jej zdjęcia przez miesiąc albo więcej,ale wszystko można zawdzęczyć jej pośtaci.
"Zgadzam się z tobą,po obejrzeniu Obsesji też <<znienawidziałam>> tą kobietę.Tak bardzo,że chciałam jej oczy <<powyrywać>>"- HAHAHAHA! Przecież Emmo 004 ona grała psychopatkę a ty nią jesteś, bo NORMALNA osoba czegoś takiego by nie napisała. Wychodzi na to, że każdy aktor powinien dostawać tylko "dobre" role, aby nie narazić się widzowi i żeby ten nie chciał walnąć "prawego sierpowego" w postać na ekranie. Ludzie, opanujcie i swoje agresywne zapędy zostawcie dla siebie.
przecież to nie jej wina, że grała taką:d Aktorką jest świetną, a rola czarnego charakteru też czasem dla aktora jest dobra:D Miła odmiana
co wy chcecie fajna dupa :)))).......większość facetów by ją pukło w tym kiblu na balu...mi dopiero jej uroda zaskoczyła właśnie w "obsesji"...:)
Jej postać w "Obsesji" faktycznie była chora i jeżeli ktoś znienawidził ja po tej roli to oznacza, że na prawdę dobrze zagrała.
Moim zdaniem, potrafi grać. A co do "Obsesji", no cóż, miała taką grać, nie miała być słodziuchna i sympatyczyna. I wydaje mi się, że udało jej się zagrać czarny charakter bardzo dobrze.
Fakt, postać, którą grała w obsesji, nie dało się lubić. Widać tutaj, że wczuła się w rolę znakomicie, gdyż przeciętna dziewczyna, oglądająca ten film potrafi ją znienawidzić. W "Obsesji" jest piękna, ponętna, kusząca i przerażająca - niestety większość facetów uległoby jej pokusom.