Alyssa Sutherland

7,2
5 446 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alyssa Sutherland

Czy tylko ja uważam, że ta kobieta jest nieprzeciętnie... brzydka? Nie ubliżając jej osobie, bo
wiadomo - urody się nie wybiera i w ogóle, jednak na mój gust nie ma w niej krztyny urody. Widzę
same pozytywy wśród komentarzy i mam wrażenie, że mam jakieś odrębne spojrzenie na kobiecą
urodę :) Co prawda aktorkę widziałem tylko w Vikings, lecz myślę, że nie wiele jej uroda zmienia się
pomiędzy filmami.

drzymalsw

Ja też nie mogę patrzeć na tą jape, ale ludzie mają swoje gusta.

drzymalsw

Przepiękna uroda. Jest taka posagowa, szlachetna.... żeby docenić prawdziwe piękno trzeba mieć wyrafinowany gust.

drzymalsw

W pierwszym sezonie wyglądała całkiem fajnie. Potem jakoś wyschła jej postać i uroda. Nie, nie jest brzydka, chociaż rzeczywiście później ciężko się ogląda jej postać. Może specjalnie ją tak ucharakteryzowali, bo była postacią negatywną. Wtryniła się do małżeństwa i odsunęła Legarthe. Potem rozpieściła synka, którego traktowała bardziej jak swojego zastępczego męża, niż syna(karmiła go do późna piersią i odsuwała Ragnara). Za te dwie rzeczy osobiście tej postaci nie cierpię, może dlatego że przypomina mi coś z własnej historii życiowej. 

drzymalsw

Jest okropna :)