Amanda Bynes

Amanda Laura Bynes

7,6
4 629 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Bynes

ja też pytam?! Pogięło was, ona jest nikim

rusin_2

popieram. jak ona wogóle mogła znależć sięna 1. miesjcu? może i kotoś tam ją lubi, ale żedy odrazu sam szczyt? ja laski nawet nie kojarzę. moge tylko powiedziec czy jest ładna- odp. brzmi nie.

misiullka

kwestia piękna jest kwestią gustu i nie będę się tu nad tym rozwodził :).
W kwestii umiejętności aktorskich to się wypowiadać nie powinienem, bo babeczki w żadnym filmie chyba nie widziałem. Ale jak zobaczyłem pierwsze miejsce to omal z krzesła nie spadłem......to już wiem, czemu naród wybrał kaczyńskiego ;-)

rusin_2

Hmm fakt widziałem ją w serialu "Siostrzyczki" ale żeby z tego powodu lądowała na 1 miejscu w rankingu to jakieś nieporozumienie.
Na pierwsze miejsce to niestety musi jeszcze dłuuuuuuuugo popracować i nie tylko ładną buźką ale i talentem aktorskim, który jakiś tam ma, ale nie na tyle wyostrzony aby znaleźć się tak wysoko.

rusin_2

to porażka! dziś juz pisałam jak się tworzy rankingi - wchodzi 100 podnieconych 14latek i dają jakimś pseudoartystom po 10 punktów....

rusin_2

skąd wiesz że jest nikim, przecież jej nie widziałeś, może tym 700 osobom się podobało jak gra w filmach, jej wygląd........
a to że napisałeś że jest nikim niewiedząc kim jest.....to mówi o tym że jesteś szofinista

JuMPer_4

To że ty nie wiesz kim ona jest to nie znaczy że jest nikim!! Myślę że dziewczyna ma talent i jeszcze wam pokaże! A tobie nikt nie każe ci jej oglądać. Oglądają ci którzy chca! I licz się z tym że są tu osoby które ją lubią i że niektórzy mogą poczuć się po twojej wypowiedzi urażeni...A jeśli chodzi o jej popularność... to bardzo niewiele wiesz.. Teraz w Stanach jest bardzo sławna i bardzo dużo wokół niej szumu..

Alpha_Lois___9829

Widzieliście "Amanda show"?!PORAŻKA na całej lini! Nie rozumiem jak ona wogól;e mogłaby sie znaleźć w pierwszej 100 tego rankingu!