Hejka czy ktoś wie kiedy będzie z Amandą Bynes w Polsce filmik Lovewrecked !!!
Pozdro kinomanka 15 :-)
No wiesz lato się zaczyna a tu nic !!!!
Już powini zapowiadać ten filmik w gazetach w kinach hymmm przcierz nawet filmy z sirpnia są już zapowiadane a ten nie,
więc coś jest nie tak !!!
też sie nad tym zastanawiałem i szukałem ale żadnej dokładnej informacji nie znalazłem, pozostaje mieć nadzieję że w końcu kiedys to wejdzie do kin.
Mi sie osobiście wydaje, że nie puszczą go w Polsce a dlaczego dlatego ze ona to on to jest nowszym filmem niz lovewrecked i by go juz dawno poscili. Moim zdaniem nie maja juz pieniedzy na film.
Nie no puszczą to puszczą to w Polsce tylko coś im się nie spieszy bo miało być w te lato i co nie ma moze mają jakieś kłopoty bo obsada się powiększa a wogule mam tego zwiastun i wydaje mi się że to będzie super filmik !!!
W Polsce mogą sobie nie puszczać ważne żeby wogóle wyszedł. A obsada sie nie powiększa bo filmik już dawno został nakręcony chyba w 2005 był już gotowy i nawet został wyswietlony gdzieś na Karaibach. Ale później spoczął na półce w Media 8 (przedsiębiorstwo produkcyjne). A czemu? Bo forsy nie mieli na wypuszczenie tego filmu. Ale Weinstein Company kupił "Lovewrecked" i były plany żeby to w końcu wydać ale znowu jakieś kłopoty. Więc wszystko jest tymczasowo zatrzymane. Ale nadal Weinstein Company ma ten film i być mozę wreszcie to wejdzie do kin, a mozę od razu na dvd. Czyli trzeba czekać.
hymmm to racja film już jest ale co tak o nim głośno bo ja nic nie słysze !!!