Wiadomo coś o koncercie Anahi.?
Chciałabym wiedzieć, czy odbędzie się w ogóle.. jak tak to jakie miasto, ceny biletów i miasto w jakim będzie xd
Koncert Anahi w Polsce nie został potwierdzony, wątpię aby się odbył. W końcu RBD nie są w Polsce tak bardzo popularni, a dochodzą podziały fanów, bo nie każdy fan RBD lubi Any czy innych członków. Przykre, ale nawet gdyby go potwierdzono, na koncert przyszło by 200/300 osób. Przy takiej ilości koncert zostałby odwołany.
Na ostatnie koncerty Any w Brazylii przychodziło od 2 tysięcy osób do 6 tysięcy. To naprawdę mało gdy popatrzy się na popularność RBD w Brazylii i liczbę osób, która przychodziła na ich koncerty jako grupy. W Polsce byłoby znacznie gorzej.
Na razie można mówić tylko o planach, koncert nie jest oficjalnie potwierdzony.
Jeżeli jednak tak jest - pokaż mi jakiekolwiek OFICJALNE potwierdzenie, ale nie chodzi mi o wzmianki Anahi na ten temat czy listę proponowanych krajów Mi Delirio World Tour na kanale YouTube czy na stronie EMI.
Najważniejsze powinna być teraz promocja Anahi w naszym kraju, wydanie płyty, teledysk na stacjach muzycznych. Bez promocji na jej koncert przyjdzie góra 300/500 osób (czyli śmieszna liczba), jej ekipa powinna o tym wiedzieć.
300/500? mniej ;p
no i jak mowisz, bez promocji sie nie obedzie, wiele osob nawet nie wie o jej istnieniu, także.. ;d
Myślę, że 300 osób by się znalazło. Fani + opieka, bo zapewne wielu rodziców nie puściłoby samych młodszych fanów, ale to i tak śmieszna liczba.
Promocja jest najważniejsza. Wystarczyłby teledysk Mi Deliro na Vivie/MTV, który wzbudza kontrowersje aby zyskała masę nowych fanów. Wrażenia wzrokowe dla niektórych są najważniejsze... A potem można myśleć o płycie i koncercie.