Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
492 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

najlepsza piosenkarka i aktorka na całym świecie, jest najpiękniejszą kobietą na całym
świecie, bardzo mi się podoba jej nowy album "mi delirio" mam nadzieję, że nie długo
zagra w nowym serialu, pozdrawiam fanów :)

Alejandra_2010

Zgadzam się ja również kocham Anahi jest cudowna a tej jej słodkie zachowanie jako Mia Colucci... jest najlepsza

Fan_de_Ucker

Największe drewno, jakie miałem nieprzyjemność oglądać.

tom_evans

To mogłeś nie oglądać .teraz narzekasz ?

Alejandra_2010

I zgadzam się z tb . Anahi jest świetna ; *.

Pauliskax33

ja również Kocham Anahi... jako Mia Colucci była najlepsza chcociaż też uwielbiam ją jako Jesicce Lune w clase 406...

Alejandra_2010

Śpiewa przeciętnie i gra przeciętnie.

Ellesmera_11

sama jesteś przeciętna głupia ku*wo

Anna_440

Wiesz, wybacz kochana, ale mało mnie obchodzi to co o mnie myślisz :)) Zupełnie mnie nie znasz. Mam swoje zdanie i nie zmienię go z Twojego powodu. ;) Mam również prawo do wypowiadania się na forum. I nie gniewaj się, ale ja jedynie wyraziłam swoją opinię, a ty od razu na mnie napadasz( I to w jaki sposób!). Jak możesz bronić swojej idolki, skoro jedynym twoim argumentem jest wyklinanie kogoś kto ma inne zdanie? I zauważ, że nie napisałam o Anahi niczego złego, bo wcale nie uważam, że jest beznadziejna czy jakaś okropna. Anahi jest piękną dziewczyną, ma cudowne włosy które zawsze mi się podobały, ale to nie o to chodzi. Po prostu mnie nie zachwyca jej wokal i sposób w jaki kreuje postaci. Rozumiem że Tobie ona się bardzo podoba i dobrze, masz do tego pełne prawo, ale ja z tego powodu nie zamierzam Cię wyzywać.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w kulturalniejszym bronieniu swojej idolki :))

Ellesmera_11

ah Anna no nie zachowałaś się ładnie rozumiem, że kochasz Anahi ja też... ale przeklinaj tylko wtedy gdy ktoś przeklina, nie atakuj bez powodu... pozdrawiam was obie :)