Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
492 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

o lol ...

użytkownik usunięty

Ktoś tu chyba nie wie o czym pisze ! W pierwszej biografi została zamieszczona notka jakoby Anahi wydała swój solowy album w 1996 roku ! G...o prawda ! Wydała go w 2009 roku , jeśli chcesz pi......ć o niej same kłamstwa , to sie p....z.

Bo ona chyba wydała solowy album w 1996 roku, ona śpiewała zanim powstało RBD

użytkownik usunięty
kingaa251

Zaczęła śpiewać jak była mała. Ale to nie prawda z 1996. bO album wydała w 2009 roku , nawet w brawvo pisało , że premiera była w !zeszłym roku w listopadzie . Zresztą ; myśl trochę człowieku - jak mogła tak wyglądać jako nastolatka w tym jej klipie ,, mi delirio'' ? Nawet na YouTube pisze 2009 ! LOL ...

Trochę myślę człowieku ! Ona wydała swój solowy album w 1996 roku , nazywał się on Hoy es manana . A Mi delirio to wiem,że był w 2009 roku.Autor biografii wcale nie musiał mieć na myśli albumu z Mi delirio tylko właśnie Hoy es manana

użytkownik usunięty
kingaa251

O , rzeczywiście ; sorki - mój błąd. postaram się teraz lepiej śledzić jej biografie , bo po prostu przeoczyłam , że mi delirio jest jej czwartym solowym albumem . Zmyliło mnie to , że Bravo pisało , że jest to jej pierwszy album i naprwdę myślałam , że tak jest .Widzisz - ja nie za bardzo interesuję się jej karierą , a weszłam tutaj tylko dlatego , że była w rbd . co prawda trochę lubie ją , ale nie tak bardzo jak Maite. Jeszcze raz przepraszam

Spoko ;PPP Ja wiedziałąm ,ze przed RBD wydała jakiś album ,wiedziaąłm ,że to na pewno nie Mi delirio ,ale żeby sprawdzić jak sie nazywa to musiałam wejść na wikipedię ;P

kingaa251

jej pierwszym solowym albumem w sumie był album "Anahi", który wydała.. hmm, nie pamiętam kiedy, ale jeszcze jako dziewczynka ;) a "Hoy es manana" to pierwszy poważny album ;) Potem "Anclado en mi corazon" i "Baby blue", którą uwielbiam <333 Potem płyty z RBD no i teraz MD ;)