NA wiosnę tego roku amerykańska NBC rozpoczęła pokazywanie nowego serialu Lipstick Jungle. Serial jest oparty na książce po tym samym tytułem. Autorką książki jest Candice Bushnell- ta sama, która napisała "Sex w wielkim mieście". Od 24 września rozpoczyna się emisja 2 sezonu serialu. Andrew McCarthy gra w serialu jedą z głównych męskich ról- milionera Joe Benetta. Pomimo tego, ze jest o 20 lat starszy niż w "Pretty in pink", "Manekinie", czy "St. Elmo's fire" to nadal nie stracił swojego uroku. Ma te same sexowne błękitne oczy, które potrafią przekazać emocje bez używania słów, ten sam rozgrzewający serce usmiech, w ten sam sposób całuje- bierze twarz w swoje ręce, przyciąga partnerkę do siebie i dalej jest juz tylko poezja. W oryginale można usłyszeć także jego szept, który jest zawsze bardzo romantyczny. Amerykanki go kochają i zasypują NBC podziękowaniami, ze w końcu po latach mają okazję go zobaczyć. Wiele osób ogląda serial tylko ze względu na niego! Jeżeli mówicie po angielsku to 7 odcinków 1 serii mozna zobaczyć na hulu.com , a myślę, że po rozpoczęcu 2 sezonu będą tam dodawane nowe odcinki. Naprawdę gorąco polecam wszystkim fankom mojego ukochanego aktora!!!!!. Po tym jak okazało się, ze kobiety nie zapomniały go i za nim tęskniły powinno go być więcej w telewizji i na duzym ekranie.