Aneta Zając

5,3
921 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aneta Zając

Na topie ,niech ktoś jej da dobrą rolę w filmie ,nie w serialu , zasługuje ,poradzi sobie ! Bardzo dobrze
jej życzę :-)

nathalie34

Też myślę ze powinni jej dać szanse:) Może coś z tego będzie bo ostatnio były różne wiadomości, że ma kilka propozycji tylko nie wiadomo do czego, czy serialu czy filmu. Uwielbiam ją od kiedy ją pierwszy raz zobaczyłem.

nathalie34

po pierwsze-to nie jest aktorka!
Ostatnimi czasy jedynie celebrytka robiąca karierę na swoi życiu prywatnym, przemieszczająca się z jednej ścianki na drugą. Ustawiona wygrana w żałosnym szoł polsatu.
Dopóki nie zaczęła rżnąć ofiary i męczennicy po rozstaniu z Krawczykiem, to klikała w Pierwszej miłości i dobrze jej było. Ludzie śmiali się z niej że beztalencie, bezguście i wieśniara, a nagle wielka pani się z niej zrobiła haha
Niestety nawet opłacane artykuły na plotkarskich portalach nie zmienią faktu że pani Aneta to aktorskie ZERO. o moralności i jakiekolwiek kulturze nie ma co pisać bo szkoda palców na TO.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mat161

taki jesteś kozak to może wstaw R w wyrazie którego znaczenia nie rozumiesz dzieciaku o.O
ja swoje zaczynam, a ty jak widzę swojego nie kończysz. Całe lato, 24h na forum PM robisz z siebie pajaca:D ależ emocje aaaaaaaaaaaaaa
a co do krytyki, jeżeli widzę takie "aktorsko" - celebryckie zero, to nazywam to zero ZEREM. czegoś nie rozumiesz?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mat161

raczej średnio interesują mnie wywiady z kimś kto nawet nie próbuje udawać że gra.

Beznadzieja.......

shrek1991

Jesteś żałosna. Ona jest najprawdziwszą gwiazdą jaką widziałem. Naturalna, piękna, nie zapatrzona w siebie. Mało pewna siebie ale to jej dodaje uroku. W stu procentach zasługuje na wielbienie. Jest wiele aktorów i aktorek którzy mają tylko jedną rolę. Co ich też nazwiesz beztalenciami, prawda? A ciekawe co ty osiągnęłaś?

mat161

haha dziecku nerwy puszczają :D ale polewkę mam z ciebie:D latem nie realizują recept, że tak świrujesz? buahaha
Ja się na aktorkę nie nadaję i dlatego jej nie udaję. Wybrałam swoją drogę życiową i się na tym polu realizuję. Brak ci jakichkolwiek argumentów. tak, każdego kto gra beznadziejną rolę w beznadziejnym serialu, bez szans na nic więcej nazwę beztalenciem:) to proste dziecino.

shrek1991

Gdyby nie realizowali recept, to byś była teraz trzeźwa. W którym miejscu mi nerwy puściły? To twoje "buahaha" jest bardzo dziecinne. Aneta Zając ma 32 lata i dostała nowe propozycje aktorskie. Jest za spokojna, to w pewnym sensie jest jej wada.

mat161

"Ona jest najprawdziwszą gwiazdą jaką widziałem" No bez jaj... Widać że nie widziałeś prawdziwych gwiazd ;)

Salvia

W sensie nie udaje kogoś kim nie jest. Nie lansuje się na pi*dowatą lalę, tylko jest skromną dziewczyną. To najbardziej w niej lubię. Nie jak inne niby gwiazdy, wszystko takie rozwydrzone :)

mat161

Ja również chętnie zobaczyłabym Anetę w jakimś dobrym filmie:) Fanów Anety zapraszam na http://www.anetazajac.fan-strefa.pl

ggo

Fajna stronka, dzięki :)

shrek1991

ja nie rozumiem jednego, jak mozna jechać w taki podły, chamski sposób po kimś kogo się nie zna, po kims kto nie robi nic złego w życiu, myśle że to jest właśnie brak kultury, anonimowość w internecie rozbestwia i daje pole do popisu hejterom, ciekawe czy shrek1991 odważyła by się pod swoimi wynurzeniami podpisać prawdziwym imieniem i nazwiskiem? Jest taka jedna piosenka, zacytuję: Chcesz ze mnie kpić?
Nie poczułem nic, daj bis
Nie powiedziałeś tego w ryj
To nie powiedziałeś nic :P :D
Widzisz shreczku, nie powiedziałas nic :D jesteś taka malutka, jak robaczek,a Twój poziom i kultura osobista umarła śmiercią naturalną, dorosłą osobą na pewno nie jesteś, jeśli coś mówisz to albo z zazdrości i osobistej zawiści albo nienawidzisz całego swiata za wlasne niepowodzenia i wszystko co możesz wykonać to dowalić komentarz jakim zerem kto jest, tak jakbyś mogła o tym decydować.... żal mi takich osób.

angelika18_fw

dopiero ci neta podłączyli? ale ma smarkacz zajęcie hihi