Anna Paquin

Anna Helene Paquin

6,9
13 127 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Paquin

Moim zdaniem jest bardzo podobna do Hillary Tuck.

goska1992

Ciekawe w którym miejscu bo na pewno nie "z twarzy".

użytkownik usunięty
goska1992

Mnie kojarzy się z Heathem Ledgerem.
Pewnie z tego względu mam trudności ze zrozumieniem dlaczego w serialu "True Blood" wszyscy faceci się o nią rozbijają ;)

goska1992

Mi natomiast przypomina (jako blondynka) Jennifer Jason Leigh... szczegolnie na zjeciu ktore widnieje obecnie

Marvin

Mnie natomiast przypomina momentami H.Hunter. Uważam, że nie jest jakąś pięknością, ale ma w sobie coś słodkiego i przyciągającego. Dobrze, że nareszcie zostanie zauważona.

Binula

Holly Hunter? Pewnie dlatego że grała jej córkę w Fortepianie ;P

Marvin

Nie, nie ma to nic do rzeczy. Po prostu bardzo mi ją przypomina.

Binula

A ja zauważyłem, że ma w sobie coś z Rachel Bilson, Kristen Bell i Leighton Meester, normalnie cały czas gdy ją widzę np. w TB to mam te aktorki przed oczami. ;)

użytkownik usunięty
goska1992

A mi natomiast w niektórych momentach „True blood" przypomina Claire Danes. ;]

a według mnie to ma coś z kelly clarkson ;p

goska1992

haha ile wersji, a żadna mi nie pasuje :D oglądam "True blood" i szlak mnie trafia bo mam wrażenie, że ją skądś znam albo jest do kogoś podobna ale niczego nie umiem skojarzyć

smerfetka

temat stary, że ho ho :). ale ponieważ dzisiaj doznałam olśnienia, muszę to napisać :). Moim zdaniem jest niesamowicie podobna do ostatniej żony czerwonego Michała Wiśniewskiego! Toćka w toćkę :)!

czigibomm

Żona Wiśni jest o wiele mniej urodziwa od Anny- ot, zwykła dziewka ze wsi. A Anna, mimo że klasyczną pięknością nie jest, olśniewa przy każdym występie na czerwonym dywanie i ma definitywnie to coś.

goska1992

po obejrzeniu kilku pierwszych odc. 'true blood' stwierdzam ze jest podobna do naszej rodzimej gwiazdeczki, Dody.. szczegolnie kiedy uczesana jest w kucyk..

samarazem

obciąć jej włosy i będzie Marią Peszek :D

samarazem

mi również często przypomina Dodę
całe szczęście jest bardziej naturalna :)