AnnaLynne McCord

7,4
1 628 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaLynne McCord

poprostu swietna... piekna i sexy czyli stworzona do tej roli...

Bee_Jay_2

wygląda genialnie,zdjęcie na film web nie za bardzo,ale w Nip Tuck prezentuje sie wspaniale..ci co widzieli wiedzą o co chodzi:)

simon_s

ona genialnie pasuje do takich ról, wulgarnych i przerysowanych. Myślę że ona taka sama jest w realu, jej rola
90210 to tylko lekko ugładzona wersja z Nip/Tuck.
Tą pierwszą rolą (N/T) byłem zachwycony, w 90210 już nie...

unqtom

To, że gra takie role wcale nie świadczy o tym, że jest taką osobą w realu. Widziałam z nią wiele wywiadów i uważam, że jest bardzo sympatyczną i ciepłą osobą.
Sądzę, że gra takie role bo poprostu dobrze się w nich sprawdza.. No i ma taką 'bitch face'. ;D

unqtom

Zgadzam się, w NT była piękna i uwodzicielska (pamiętacie scenę jak wychodzi z basenu? zjawiskowe i wykonane ze smakiem, które przepełnia całe ciało :)) a tutaj czegoś jakby brak w tej roli. Ale ogólnie ten nowy 90210 jest jakiś lipny i przekoloryzowany. Po trochu za ciężkie tematy dla mnie już chyba, starzeje się :D i świat przedstawiany w tym serialu na przestrzeni takich zdarzeń jakie prezentuje fabuła jest już dla mnie odrobine płytki i mało interesujący. W każdym razie McCord dojrzalsza o te parę lat, choć nadal obsadzana w roli 16-nastolatki :>

h_pat

w ktorych odcinkach N/T konkretnie wystepuje AnnaLynne?

carnation

od 3 odcinka 5 sezonu

Pauleta

Musze zaufać, bo już ze dwa lata nie widziałem żadnego odcinak chirurgów.

unqtom

niestety muszę przyznać Ci racje! W Nip/Tuck była rewelacyjna w ''90210'' jakoś nie ma szału...

Bee_Jay_2

Ona jest śliczna . I świetnie gra . Uwielbiam ją w serialu 90210 :P