AnnaLynne McCord

7,4
1 627 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaLynne McCord

U nas w Polsce było by to nie możliwe. Swoją drogą dziwne, mając 15 lat mieć już taką wiedzę by skończyć studia....

moonisiaa07

A widzisz i pracodawcy się naczytają o takich i później poszukują 20 letnich osób po studiach z kilkuletnim stażem pracy :)
To możliwe tylko w Ameryce drodzy pracodawcy ...

moonisiaa07

W Stanach każdy kto ma wystarczającą ilość pieniedzy może skończyć jakieś studia, chociażby korespondencyjnie przez internet, a to wcale nie czyni z ciebie kogoś wyjątkowo zdolnego. Jest tam oczywiście mnóstwo inteligentnych, bardzo wykształconych ludzi ale ogólnie wymagania edukacyjne są niezbyt wysokie. Dlatego chociażby w 90210 niby są na studiach a tak naprawdę najważniejsze jest to by dostać się do bractwa i mieć fajnych znajomych do imprezowania. A dostanie się na dobrą uczelnie wcale nie zależy wyłącznie od wyników w nauce ale od wielu czynników, także zamożności.

moonisiaa07

moim zdaniem ona ukończyła High School (szkołę średnią w stanach), a ktoś inteligentnie to przetłumaczył jako uczelnie wyższą.

marta_00

otóż to..

marta_00

Właśnie miałem napisać , że nie skończyłą Studia tylko zakończyła edukacje w wieku 15 lat .. Co na poziomie nauki w USA nie daje jej za dużej wiedzy .

Matt142

hahahahahahahahahaha tępa lala !!

Zuza0404

Tak jak twoja Dżula !

Matt142

nie wprowadzaj do konwersacji na nieodpowiednim forum prywatnych spraw ! mendo ...

Zuza0404

Bo co .. !

Matt142

Nie trolluj na forum mendo!!

Zuza0404

Hahahaha! I tak będzie zarabiać więcej od cb!

Charlotte_S

NIe wątpię ! Ale inteligencją w towarzystwie nie zabłyśnie.

Zuza0404

A kogo to obchodzi. Edukacje zakończyła w wieku 15 lat. Mam tyle i aż taka tępa to nie jestem.

Charlotte_S

ALe zagranicą jest inny zakres wiedzy :)

marta_00

dokładnie tak ;)

moonisiaa07

tam można iść do szkoły w wakacje i wtedy automatycznie szybciej się kończy, to jest dobre, gdy ktoś chce rozkręcać karierę jako modelka, aktorka czy piosenkarka, bo można się całkowicie poświęcić karierze, a nie rezygnować z wykształcenia. szkoda troche, ze u nas tak nie ma