AnnaLynne McCord

7,4
1 627 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaLynne McCord
skarbulla

a ciekawe jaki Ty masz wyraz twarzy, że tak mówisz o innych :/

skarbulla

Anna jest naprawdę śliczna.

<za krótki> <za krótki> <za krótki>

Anel

śliczna jest to fakt. ale muszę przyznać, że ma taki 'bitch face'. ;)

Blair

Istotnie, AnnaLynne ma typ urody wywołujący takie skojarzenie. Dobrze, że z charakteru (w niejednej opinii) jest sympatyczna. Widziałem kilka wywiadów z nią i faktycznie na to wychodzi. Inaczej, niestety, rzecz wygląda w przypadku jej koleżanka z planu "90210", Shenae Grimes. Ta druga może nie jest nieuprzejma, ale strasznie obnosi się ze swoim lansem.

skarbulla

wulgarny i strasznie wiedźmowaty...

smerfetka

za to ją uwielbiam. Leighton również, chociaż jej wyraz twarzy jest mniej wulgarny.

AnnaLyne jest cudowna i mega seksowna!

skarbulla

faktycznie ale jest ładna i ma ciekawą urode o wiele bardziej mi sie podoba niz jessica stroup

kassssssska

Podoba mi się to. Np. w 90210 pomaga jej zagrać rozpuszczoną, bogata nastolatkę - Naomi. Super! I faktycznie jest lepsza od Stroup.

skarbulla

Jak dla mnie to jest strasznie brzydka...

elenkaa

Mi się nie podoba. Każdy ma inny gust :-)

użytkownik usunięty
elenkaa

jeżeli to Twoje zdjecię toj esteś b ładna :D

użytkownik usunięty

Co by nie mówić określenie 'wulgarny wyraz twarzy' jest świetne ;-D, i jest w tym trochę prawdy, ja nazwałbym to bardziej takim wyzywającym urokiem.

skarbulla

Masz troche racji. Ale to dodaje jej uroku i uważam je jest ładna. Idealnie pasuje do roli Naomi

paula_kaprys

jak dla mnie jest okropna. z pewnością reszta bohaterek żeńskich 90210 jest od niej ładniejsza. jest zbyt sztuczna! tylko włosy ma ładne.
czy ktoś taki jest ładny?! http://photos.90210-media.org/displayimage.php?album=828&pos=2

kropkaaa

tak, jest tyle brzydkich zdjęć , a ty wybrałeś te na którym ma brzydką cerę , prawdopodobnie jeszcze z czasów licealnych . Pamiętam Annalynne mówiącą o swoich problemach z cerą .
Dla ciebie nie musi się podobać , każdy ma inny gust . Annalynne ma bardzo specyficzną urodę ( wulgarną , tak jak w temacie ) , która pewnych ludzi odrzuca , a pewnych przyciąga

kropkaaa

nie każdy jest idealny, jednak pomimo tego zdjęcia uważam ja za bardzo atrakcyjną kobiete, uważam że jest piękna i wogóle lubie na nia patrzec w 90210 i innych filmach

skarbulla

mam gust niespecjalnie wysublimowany, ale mi się podobają "takie" właśnie ciutkę wulgarne

HesusDeLuxe

kiedy tylko ją zobaczylam zakochałam sie...jest niesamowita,zjawiskowa,jej sposób bycia,głos, poruszanie sie,włosy,ciało,i ten zmysłowy wyraz twarzy...dla mnie jest po prostu ideałem!!nie bez powodu przebiła kolezanki z planu,i znalazła sie na liście maxima 100 najpiekniejszych pobijając m.in:angeline,penelope,ciare itp...cud