Ja oglądałam filmy z nią. I jak zobaczyłam ją na pierwszym miejscu to o mało zawału serca nie dostałam. Załóżmy, że jest utalentowane, ale co z tego? Dlaczego niby ma być wyżej od aktorek wybitnych, nagradzanych, z bogatą filmografią? Najpierw niech zagra w kilku ambitnych filmach, dostanie Oscara czy coś w tym stylu. Jak to w ogóle może się dziać? Co się stało z moim kochanym filmwebem? Może za chwilę Zac Elfon, czy jak mu tam, znajdzie się na pierwszym miejscu top ludzi?
Ja chciałbym wiedzieć kto to (co to) jest i co robi na 1 miejscu???????
Ja jej nie znam i nie podoba mi się to że zajmuje w rankingu tak wysoką pozycjię.
Według mnie na 1 miejscu powinna siedzieć królowa kina Meryl Streep a nie to coś co grało .... no właśnie w czym ona grała?????
W moście do czegośtam i fabryce czekolady Johnny'ego Depp'a. Proponuję, żebyś kliknął na jej nazwisko i sam sobie przeczytał.
Co trzeba zrobić, żeby zniknęła z 1 miejsca?
do Dominfilmfan
se zobacz gdzie grala.Ona jest czlowiekiem wiec pytaj kto t a nie co to wieśniaku....co to jak chcesz to ja zapytam o ciebie...troche szacunku do ludzi...jak wam sie ona nie podoba to wasza sprawa