Jak oglądałem "Most Do Terabitthi" w kinie...Zobaczyłem ją i omal nie zemdlałem... Jest piekna, śliczna, cudowna... Świetnie zagrała postac Leslie...
Kto ma do niej jakis kontakt ? Prosze..... :) Piszcie
gg - 1313115
skype - majer93
e-mail - majer93@gmail.com
Prosze Was... To Sprawa Życia i Śmierci :D :D :D
No bez przesady ;) W filmie to zagrała cudowną dziewczynę, ale tak naprawdę ona jest pewnie (na 99%) zupełnie inna. ;P
Byś sie rozczarował tylko.
Gdzie mieszka to ja wiem ale mi sie listu bnie chce wysyłac i pisać do niej gdybym miał jej maila albo nr jakiegoś komunikatora którego używa... :P
Krzysiek nie jestem idiotą i wiem jak sie pisze listy :) I nawet 5 latek by wiedział że trzeba pisać po angielsku... :D
no to jest już raczej jakaś zmowa przeciwko Tobie "Krzysiek", ale ja w niej nie uczestniczę ;)
A tak na poważnie: to nie widzicie ludzie tych wszystkich Emotikon i uśmieszków? wiele rzeczy tutaj jest pisane z zabarwieniem humorystycznym. A WY wszystko do serca i na poważnie bieżecie.
np "Krzysiek86">>dopisz United States jeszcze :D , List napisz po angielsku :D
"majer93"">>.. jestem idiotą i wiem jak sie pisze listy :)
Ludzie trochę POCZUCIA HUMORU :> (celowo usunąłem 'nie ' z powyższego zdania bo śmiesznej wygląda) :D :D :D :D
haha no ale Krzysiek myśli że niewiem i napisze list do Amerykanki po Polsku :) Ale dobra niechce sie z nikim kłucić :P