AnnaSophia Robb

7,9
8 056 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

Ponieważ napisaliśmy już 1000 postów ten temat bedzie kontynuowany tutaj :P

Adi_xd

Kto wysłał list oczywiscie do niej niech napisze na gg
10726961

19mastero20

Co się dzieje, że ani tu ani na konferencji nikt nie pisze. Trochę to takie bezsensu (najpierw wszystko szybko się rozwijało, a teraz stoi w miejscu), ale też mi się tak zdaje że za kilka tygodni już chyba nikt nie będzie pisał (chyba że "weterani" tego tematu). Mastero też zamiast mi napisać rozmiary bannera (na gg) i co jeszcze potrzebuje na stronkę (teksty po angielsku, grafikę), nawet jak jestem niedostępny, to nie pisze mimo że i tak w końcu bym odczytał to co mi napisał.

PS:Tak z innej beczki. Jutro znów mam lekcje od 7:40 do 18:05 (i tak co tydzień, w czwartki i wtorki).
PS2:Nareszcie udało mi się znaleźć porządną kinową wersję "Race to Witch Mountain".

dzieciol1992

no a nie pisałem? czar prysł. ale i nici z wyjazdu do denver :))

nobody_

dzieciol, podasz linka do kinowki "Race.."??

ajihad

http://www.mininova.org/tor/2521121
To jest narazie najlepsza wersja kinowa, jaką udało mi się znaleźć.

19mastero20

Mam prośbę z tego co widzę jesteście jej wielkimi fanami może mi ktoś pomóc chodzi mi o jej pierwszy film pt. Daddy's Day.Gdzie go znajdę i jaki jest polski tytuł?Będę mega wdzięczny

baksik102

0 seedow??
Dzieki, poczekam, co do Daddy's day na necie chyba nie ma...
Znow obejrzalem "Most..."
I znow sie poryczalem...
To co do tych wiz, guys??:D

ajihad

sorry ,że wale "odpowiedz" na ślepo ale juz sie gubie na tym filmshicie.

Widze chłopaki ,że siskacie ostro z tym listem to Wam troche podpowiem bo jestem już z tym obcykany.
Po pierwsze nie myślcie ,że jakikolwiek list elektroniczny (mail, priv na Majpejsie, komentarz na profilu (nota bene nie jej) itd) do niej dotrze. Gdyby taka mozliwość istniała to bym jej łeb pekł od tego całego chłamu, który by dostawa codziennie do przeczytania, listy w stylu "ajm jor bigest fan i w ogóle aj lowju", jakiś bardziej sensowny list i tak by zaginął w tym całym gównie.
Na Jej stronie domowej jest adres do spólki, która zajmuje się tego typu sprawami. Trzeba napisać normalny list, na kartce i piórem/długopisem.
Wrzucamy go do dużej koperty i teraz tak.
Nie odpisze Wam o ile w ogóle przeczyta (chociaż to już możliwe) ale możecie dostać na przykład foto z autografem.
W tym celu dołącza się koperte zwrotną (raczej duzą) oraz 2 IRC (Internation Reply Coupons - dostępne na poczcie polskiej), wszystko razem w listem wrzucamy do jeszcze większej koperty, płacimyy koło 70 zł na poczcie za wysyłke, po czym modlimy się. Jak dobrze pójdzie to po 6 misiącach do roku dostaniemy zdjęcia z autografem (dla pewności wydrukować w punkcie foto jakąs fote i wysłać do pospisu, szansa wzrośnie). Opisałem to raczej na szybko ale jakby ktoś tu chciał jednak spróbować (na prawde warto) to mogę opisać krok po kroku, jak coś piszczcie tu albo na mail : hien-divided@o2.pl
Powtarzam jeszcze raz na koniec, nie ma zasranej szansy żeby jakikolwiek mail do niej dotarł, oficjalnie ogłosiła ,ze nie posiada kont myspace i facebook (a na wet jesli posiada to się raczej tym nie pochwali na forum świata). Ślimaczy list albo nic. Sorry jeśli Was zgasiłem ale już to kiedyś przerabiałem. Jakby ktoś miał problemy z tłumaczeniem na angielski to tez służe pomoca i pozdrawiam!

hien_divided

hien, my nie chceismy E-Maila:P
A co do odpisania, sie zobaczy;]

ajihad

POsluchalem rady dzieciola i wyslalem osobny list dzisiaj;]

Może przysle<prosi>

ajihad

No to mnie Panowie zgasiliscie.
To o co kaman bo nie bardzo rozumiem, co chcecie zrobić?

hien_divided

HEhehe

Po prostu SssssssssyyyyyyyyyKKKKKKkk
:]

Oski_Oski

no wlasnie, po prostu syk.
Dobulilem za poczte lotnicza, moze szybciej dojdzie:D
To co do tego wyjazdu, od ktorego zabieramy sie od roku??:D

ajihad

Z tego co widze to niektórzy jeszcze tu zaglądają, jak ktoś wcześniej przyznał to "weterani",już nie pamiętam kiedy wcześniej było tu więcej niż pięć osób jednocześnie, nie wiem czy to z powodu braku czasu,czy to coś innego.

johny18blaze

wszyscy sie przezucili na gg! albo juz im sie anna niepodoba

legwan944

Niby się przerzucili, ale i tak nikt nic nie pisze.

dzieciol1992

A co ze stronką, są jakieś postępy?, bo dawno nikt nic o tym nie wspominał, co się w ogóle dzieje na tej gg konferencji?

legwan944

ja tam zaglądam :)za krótki <br/>
za krótki <br/> za krótki <br/>

nobody_

No właśnie niektórzy tu jeszcze zaglądają i nawet bardzo często.
Przecież nie tylko gg istnieje a ten temat był preludium do wszystkiego więc trzeba go uszanować i dalej przy nim trwać i go odświeżać.

Oski_Oski

Ja pisze rzadko a odwiedzam temat jak widzę, że zmieniła się ilość postów.

kindsmaster

Ja czytam ten temat bo od niego wszystko siezaczelo hehe(no wlasciwie to od filmu MdT ale to taki maly szkopul) a co do tego wyjazdu ja i paru innych lecimy tam a oski chyba wczesniej od nas poleci :] A co do konfy to tez zauwazylem ze ucichla ostatnio.

Oski_Oski

Święte słowa, ale jakoś ciężko przychodzi to odświeżanie,bo nie klei się coś rozmowa,a faktem jest że od tego tematu się wszystko zaczęło,a teraz ktoś zagląda i za chwilę już go nie ma, no i pogadane

johny18blaze

Dodatkowym problemem jest to że już nawet na gg nikt nie pisze na konferencji.

dzieciol1992

No wiadomo nie każdy może ma czas, prawie koniec roku szkolnego,oceny i te sprawy, chociaż trochę wolnego czasu zawsze się znajdzie.:0

johny18blaze

Nom troche nauki jest wiecei oceny pociagnac itd. Konfa tak fajnie sie rozwijala na poczatku a teraz to aby ja legwan Oski i mastero piszemy na konfie a reszte tak jakby juz przestali sie tym wszystkim interesowac/

adidaswoj

Tylko na jakiej konfie piszecie? Ja jakoś nie dostaje wiadomości że coś zostało napisane, gdzie wcześniej dostawałem.

dzieciol1992

Bo konfy sa paro godzinne sa aby w tedy kiedy jest minimum 3 osoby. Wtedy ktos robi konfe i gadamy.

adidaswoj

dajcie numery gg to kiedyś można zrobić

kindsmaster

Taaa jest
Zapodawać gg wszyscy kurdee hehehhe Taaa jest :]

Oski_Oski

od początk zbieracie numery gg, jakaś grubsza sprawa się szykuje?

Oski_Oski

2550855...........................................

19mastero20

No i znowu pustki.

dzieciol1992

Normalnie Sahara
Żywego ducha nie ma.
Początkowa ekstaza zamieniła się w ciemną stagnację
WssssstttyyyyD
Przydało by się by ktoś na was heheh.......SsssssyyyyykkkknnnnnoooŁŁŁ

Oski_Oski

0d czasu do czasu moglibyście przenieść konfe z gg na forum żeby je troche ożywić, bo wstyyyyyyyyyyyyyyyyd hehe taka czarna dziura.

johny18blaze

Dobry pomysł.

dzieciol1992

Ale chyba nie bardzo z realizacją, trzeba by się najpierw z innymi userami skonsultować,a troche rzadko tu zaglądają.

19mastero20

Ja ten pomysl tez popieram ale ostatnio to nawet na konfie sie rozmowa nie klei.Mam wrażenie, ze ten "czar", ktory tu mial swoj poczatek prysl (mam nadzieje, ze nie) bo przecierz wszystko sie tu zaczelo i nie dobrze, ze tak tu sie teraz cicho zrobilo. Ja osobiscie staram sie tu byc jak najczesciej ale nie zawsze moge. Mam nadzieje, ze ta nasza "stara ekipa" (ci wszscy co pisza lacznie ze mna na konfie) wroca tu i zacznie sie nabijanie drugiego 1000 postow bo przecierz mielismy pobic rekord ginesa w postach xD.

adidaswoj

Brak czasu to chyba główna przyczyna (:niskiej frekwencji:),ale może jakoś się rozmowa rozkręci,może ta cisza to cisza przed burzą, w miarę możliwości staram się tu czasem zaglądać no ale narazie to nic się tu nie dzieje.

johny18blaze

Rozmowę trzeba rozkręcić bo tak powinność nakazuje.

Stare czasy powrócą ! ! ! ! :]

19mastero20

Nom masz racje Oski. To zapodaj ktos jakis temat i sie zacznie ti wszystko rozkrecac. Ja proponuje pogadac na temat wyjazdu do USA bo zakazdym razem co wracamy do tego tematu rozmowa zaczyna sue kleic.

adidaswoj

Co do wyjazdu to ja zdanie mam takie same, czyli: wyjazd minimum za dwa lata (czas na zebranie pieniędzy- chociaż coraz gorzej ze znalezieniem pracy) i tylko w grupie z wami bo samemu to nie będzie się opłacało.

dzieciol1992

Mi jak sie uda z kasa zdazyc to jade za rok z mastero i z jednym kolegom jeszcze. Ale to muwie jak zdaze z kasa i jeszcze musze dostac wize.

adidaswoj

Może Pan Obma zniesie w końcu te wizy, przynajmniej dla polaków, było by miło nie trzeba by ganiać po urzędach

johny18blaze

ANNASOPHIA MA NOWĄ OFICJALNĄ STRONĘ!!!!!!!!!! :DDDDD

http://www.annasophiarobb.com/

19mastero20

Pod tym adresem była kiedyś trochę inna strona też o Annie, ale nie była oficjalna.

dzieciol1992

Co ciekawe teraz na tej stronie podany jest adres e-mail (jednak na pewno nie wprost do niej tylko do tej osoby która tworzy tą stronę): asrwebsite@googlemail.com

A co do oficjalności to pomyliła mi się z inną stroną, która nie była i nadal nie jest oficjalna. Jednak co do zmian to pod tym adresem zmieniła się tylko szata graficzna oraz doszły nowe informacje (w tym e-mail).

dzieciol1992

Chyba ją poprostu uaktualnili, nowa stronka fajna.

johny18blaze

czego się poddajecie kto wie może wszystkich listów nie czyta ale kilka tak.I być może będziemy mieli szczęście i nasz przeczyta.Ja
wysłałem do niej list osobiście 3 tygodnie temu i cały czas mam nadzieje
ze go przeczyta i wy tak wierzcie ze i nasz wspólny przeczyta to może się tak stanie wiara czyni cuda uwierzcie mi i niech nikt nie gasi zapału

Adi_xd

a e-mail możliwe ze jest jej ona myśli ze wy pomyślicie ze to tak dla jaj zęby 3000 listów na min nie przychodziło spróbujcie wysłać może odpisze i nie zniechęcajcie się

Adi_xd

Ona myśli że ty myślisz że ty myślisz że ona myśli że być może jest tak a nie inaczej ale w dalszym ciągu myśli inaczej ale prawie nie tak jak ty ale ty za to myślisz ze jednak myśli tak samo jak ty myślisz.
I tu jest błąd hehehe

Pisze że kontakt do agenta lub menagera no to tak jest..........
...........na tego meila nic lepiej nie wysyłajcie bo to co jak widzę nie oficjalna stronka została po prostu oficjalnie odświeżona i tyle. :]
A wracając do meila to nie piszcie na tego meila bo to meil do osoby odpowiedzialnej za tą stronkę. :]

Zresztą sami wiecie co i jak :]