Właśnie skończyłam oglądać "plagę" i już w czasie filmu wiedziałam że ona mi strasznie
kogoś przypomina, ale kompletnie nie mogłam sobie przypomnieć kogo, chociaż widziałam
twarz tamtej aktorki przed oczami, nie mogłam sobie przypomnieć jak się nazywa, w jakim
filmie grała ani w ogóle w jakim otoczeniu ją widziałam. Weszłam tutaj i widzę że dla wielu
osób jest podobna do scarlett johansson czy keiry kinghtley ale nie o to mi chodziło, aż w
końcu to zobaczyłam! Jacinda Barrett! Jak dla mnie niesamowite podobieństwo, to
spojrzenie, kości policzkowe, generalnie wyraz twarzy. Nie oglądałam innych filmów z
Jacindą oprócz "płonącej pułapki" i to właśnie z tego filmu strasznie mi siebie przypominają.
Uff zagadka rozwiązana, przynajmniej dla mnie :p
moim zdaniem jako mała dziewczynka podobna była do dakoty fanning np. w Charlie and the Chocolate Factory :)) tak jakos mi sie skojarzyło..:)
A dla mnie AnnaSophia wygląda jak AnnaSophia..;p Porównujecie ją z jakimiś innymi..? ;/ Żadna jej nie dorówna, ten jej uśmiech jest niepowtarzalny..;)
AnnaSophia jest do niej faktycznie podobna, ale i tak moje typy to Halle Berry i przede wszystkim Danny Trejo, jakby klon.
Do Dannego Trejo rzeczywiście trochę podobna, ale mi się kojarzy z Krystyną Feldman ... A tak na serio to znowu zgadzam się z krystixem
Dla mnie ona jest skrzyżowaniem Natalie Portman z Keirą Knightley. Oby kariera poszła jej tak jak tym dwum paniom.