AnnaSophia Robb

7,9
8 052 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

chyba napisze maila do bravo albo do popcornu żeby dali jej plakat, bo ciągle dają tych pedałków z US5, a nigdy nie ma nikogo porządnego, jak AnnaSophia. jakbyśmy wszyscy napisali do jednego pisma to może coś by to dało...

Aslan93

No właśnie! Nigdy nie dają nigogo fajnego, zawsze takich co akurat "są na topie" oczywiście ich zdaniem. Niech w końcu jakaś gazeta da jakieś plakaty AnnaSophii, bo co ja mam wieszać na ścianie? Tokio Gnioty czy Asfalty?

Alexti

Jestem za! No co Ty...nie wieszaj "takiego czegoś" na ścianie bo Ci dziure wypali;)Już się nie da oglądać tego co oni tam dają w tych gazetach...ciągle jedno i to samo...a mogliby dać Anne:)

Aslan93

definitywnie popieram. us5 są taką porażką, że żal dupe ściska x)
a th o jaaa.... pierdziele ;]

Aslan93

oj dzieciaki. widać że nie macie nic lepszego do czytania tylko bravo popcorny co to tam jeszcze istniało :D

83nd1n6_Un17

Raz na jakiś czas przydałby sie też plakat Johnnego Deppa ;) dla niego warto nawet kupić taką denną gazetkę ;)

Lady_From_Burton_World

plakatów Johnnego Deppa było już od groma a AnnySophii nie dali nigdy!

Aslan93

A Power rangers było? Ja niecierpliwie czekam na Pokemony Asz jest boski!!

(ironia gdyby ktoś nie zauważył)

HEJ to jest forum o filmach a nie o plakatach w gazetkach dla nastolatek

Luki

O doprawdy Luki? Myślałem że to jest forum OSOBY, a nie FILMU, ale skoro uważasz, że oglądałeś film "AnnaSophia Robb" to muszę się przyznać, że przegapiłem jego premierę...

Aslan93

czepiesz się, o filmach w jakich wystąpiła
lepiej??
nie słyszałem żeby grała w filmie "Plakat z brawo"

Luki

no ale sporo osób mnie poparło, więc nie rozumiem, czemu cię tak zirytował mój komentarz, przecież mam prawo powiedzieć, że chciałbym jej plakat...

Aslan93

sorx, dopiero przeczytałem twój komentarz na moim blogu, a ponieważ nie masz na swoim żadnych wpisów, to muszę odpowiedzieć tutaj...
faktycznie, nie lubię się kłócić... zwłaszcza jeśli chodzi o AnnęSophię...
A jeśli chodzi o jej imię, to, jak już wyjaśniła Alexti w w innym komentarzu, rodzice nie nazwali jej Anna Sophia, ponieważ nie chcieli, by wołano na nią "Ana", bo to takie pospolite... A jak dobrze poszperasz w necie, to się przekonasz, że ona sama woli, jak sie do niej mówi AnnaSophia (pełnym imieniem) więc chyba jest za taki wybór wdzięczna rodzicom ;)

użytkownik usunięty
Aslan93

10/10 genialna riposta:D

Aslan93

Może trochę odbiegłem od tematu i po dość długim czasie (1 rok), ale wie ktoś czy plakat AnnySophii jest na allegro (bo ja znaleźć nie mogłem) albo gdziekolwiek indziej, a jak znajdzie to niech da link. Proszę o odpowiedź.

krystu

Są filmowe na e-bayu, ale z innych krajów i sama przesyłka kosztuje od 20 do 50zł.

krystu

A samemu nie można zrobić. Zdjęcie w wysokiej rozdzielczości, przeróbka w photoshopie, dać do profesjonalnego zakładu żeby wydrukował. Potem sobie powielić na kolorowym xero i gotowe. I możemy wytapetować pokuj zdjęciami AnnaSophii :0

alpagaSatana

jestem za.

alpagaSatana

Coś mi się jeszcze przypomniało. Ciekawe czy sprzedają ołtarzyki z AnnaSophii. Napewno wielu by się chętnych znalazło żeby postawić go sobie w pokoju.

alpagaSatana

a ja bym chciała plakat z mostu :D

Violettelle

Jakikolwiek plakat z AnnaSophią byłby super