Anne Hathaway

Anne Jacqueline Hathaway

8,2
70 525 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anne Hathaway

Ta aktorka ma potencjał. Zadebiutowała na dużym ekranie w takiej roli jak Mia Thermopolis w "Pamiętniku księżniczki", w tej roli, jak i w drugiej części zagrała dobrze. W "Tajemnicach Brockack Moutain" zagrała świetnie, dziwię się z braku nominacji do co najmniej Złotego Globa dla niej! To samo w "Diable ubiera się u Prady"... Również powinna mieć nominację do Globu. W "Dorwać Smarta" jest świetna. Posypią się nominacje do MTV Movie Award dla niej... No i najlepsze! W "Rachel Getting Married" jest wprost genialna! Wróżę jej Oscara. Co Wy o niej sądzicie?

Gina_2

Zgadzam się z Tobą całkowcie! Myślę, że i nie tylko w tych filmach, które wymieniłaś zagrała świetnie, ale również w Havoc czy Zakochana Jane. Jest na prawdę świetną aktorką. I właśnie za "Rachel Getting Married" dostała nominację do Złotego Globu, czego bardzo jej gratuluję ! Widziałaś ten film? Bo ja niestety nie, a w Polsce w kinach chyba go nie będzie.

s0nka

O właśnie widziałam "Zakochaną Jane", ale zapomniałam o niej wspomnieć ;) Tam tez była świetna. "Rachel Getting Married" jeszcze nie widziałam, ale za pewne niedługo pojawi się na torrentach ;] Bo w Polsce znowu mnie zawiedli, jesli chodzi o premierę :(

Gina_2

No niestety. Myślałam, że będzie u nas, ale cóż. Dobrze, że aby "Bride Wars" będzie ;).

s0nka

Sama czytałam ''Pamiętnik Księżniczki'' kilka lat temu i chociaż film odbiega trochę od treści książki to Hathaway zagrała świetnie ;)) Ciekawe jak jej wyjdzie rola w ''Alicji Z Krainy Czarów''?

ulterior_dreamer

Też jestem ciekawa ;). Na filmwebie jeszcze nie ma, ale Anne zagra w dwóch nowych filmach "The Opposite Of Love" i "The Fiance" ;) !

s0nka

Ja tez pokładam w niej spore nadzieje :).
Ale Gino, trochę sobie zaprzeczyłaś, bo najpierw napisałaś, ze była genialna w "Rachel Getting Married", a później napisałaś, ze jeszcze tego filmu nie oglądałaś ;).

Coward

No bo Clare mi chodziło o opinie krytyków ;)
Dziewczyny dodaję Was do znajomych ;)
Tez czekam na Alice in Wonderland, tam pokładam w Anne wielkie nadzieje. Czekam też na Ślubne Wojny, bo lubię też Kate, więc to będzie dobra komedia ;)

Gina_2

O tak, Ślubne Wojny zapowiadają się znakomicie, będzie świetna komedia !
Również dodałam ;).

s0nka

Gra ok. Wydaje się też być fajną dziewczyną, ale na top 100 to jeszcze za mało...

Gina_2

ahh... te oczy ... no i fajne uszka ... ... ...

izbam

zgadzam się z Giną :) .

meredith21

Dori nie czepiaj się, o Top 100, bo tam są dużo gorsi od Anne aktorzy... Np. Claire Danes czy Tobin Bell :/

Gina_2

A kto to ten Tobin? Zaraz sprawdzę...
Już wiem... No cóż przekroczył 1000 głosów, więc to naturalne... Długo go tam nie będzie...

Ten ranking jest bez sensu- nigdy nie będzie taki jakbyśmy chcieli.. :)

I_am_a_Bad_Girl

Ja myślę, że Anne zasługuje na jakieś miejsce w Top 100 :).

s0nka

I tak czekałyśmy na te Bride Wars, a okazało się badziewiem. Na RT otrzymało jedynie 4% pozytywnych głosów na 100 :x

Gina_2

Ee tam :p ! Ja mimo to twierdzę, że będzie extra ^^