Anthony HopkinsI

Philip Anthony Hopkins

8,9
129 183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Hopkins

Hannibal

użytkownik usunięty

Niezmiernie chciałabym poznać osobiście pana Anthon''ego, bo aktor który gra dobrze swoją rolę musi mieć cechy danej postaci. W to, że pan Hopkins zagrał dobrze swoją rolę w "Czerwonym Smoku", "Milczeniu owiec" i "Hannibalu", sądzę, że nikt nie wątpi, a dr.Lecter jest fascynującą osobą. Mam nadzieję, że kiedyś poznam kogoś takiego. Co prawda nie chciałabym aby tematem naszej rozmowy był "świat kuchni"...ale takich ludzi obecnie brak. Społeczeństwo choruje na lenistwo, dzieci nie chcą się uczyć, a nauczyciele nie dają dobrego przykładu. Teatry i opery upadają, a w kinach puszczą się dobrzesprzedawalny chłam. Jak tu żyć! Pojedyncze jednostki szukają rozrywki nie tylko dla ciała, ale dla umysłu i duszy. Z resztą co się będę rozpisywać...Pozdrawiam wszystkich którym zdobywanie wiedzy empirycznej i ćwiczenia ducha nie są obce. Modestia

Kurcze, jakby ktoś czytał w moich myślach!też chciałabym Go spotkać(oczywiście wcześniej gdy tylko o tym wspominałam to patrzyli na mnie jak na wariatkę)Widzę że masz podobne zainteresowania jak ja.Chętnie bym z tobą pogadała np. na gg. lub przez maila.Podaj tylko swoje gg.Ludziska jeśli lubicie i chcecie pogadać o sir A.H. lub o H.Lecterze to zapraszam.
Moje gg.6294538