Anthony Kiedis

Anthony Joseph Kiedis

6,9
85 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Kiedis

użytkownik usunięty

JEDEN Z NAJLEPSZYCH WOKALISTÓW NA GLOBIE!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

ooo tak uwielbiam go!!! jest niesamowity i uzdolniony a nie doceniany! i to błąd. jest suuper

kosmitka_

wydają nową płyte na wiosne fajnie by było jakby przyjechali do polski :) Ma ktoś może książke Bliza?

O TAK!!!!!!!!!!!!!! Papryczki to w ogóle jeden z najlepszych zespołów!!!!!!!!!! :P Pozdróffffka dla wszystkich fanów itd. itp. :P Kaileena

Kaileena_Farah

no jakby przyjechali do Polski to była by bomba zrobiłabym wszystko żeby byc na ich koncercie, kocham ich!!!!!!!!!!

kosmitka_

No wokalistów to nie bardzo (często zdarza mu się na koncertach fałszować), ale na pewno jest jednym z najlepszych frontmanów. Nowej płyty nie mogę się doczekać, a jak przyjadą do Polski (chyba jednak nie) to możecie mnie wypatrywać na koncercie! ;)
Pozdrawiam wszystkich fanów RHCP, to był mój pierwszy ZESPÓŁ który wielbiłem :D jednak od tamtego czasu wiele się zmieniło...

tmv3

Ale w tym fałszowaniu cały urok... niczego nie można porównać z atmosferą koncertów na żywo... ile ja bym dała, żeby teraz w czerwcu pojechać do Pragi i zobaczyć Red Hotów... aaach, marzenia...

Kaileena_Farah

Ja też bym chciała la eo oczywiście nie pojadę ://

pettycoat

ja bym dała wszystko to co mam jaka szkoda że mam tak niewile REd hotss rządzą

LaraQrcze

Pozdrawiam fanów :) Mam nadzieje, że kiedyś się na jakimś koncercie spotkamy i będziemy mogli wreszcie całemu światu powiedzieć jak bardzo kochamy Red Hotów xD ;) Oni są wspaniali!!!