Ten pseudo-aktożyna na 22miejscu !!SZOK! Najwyżej usytuowany Polak!Śmiech na sali!!Lepszy m.in. od Stathama, Crowe'a, Jackmana, Oldmana... Długo by wymieniać. Po prostu żenada.Ode mnie 0 (nawet jeżeli nie zasługuje) tylko dlatego żeby spadł w rankingu.
Ten rankingowy wyścig jest równie absurdalny, co pańska znajomość interpunkcji oraz ortografii w przypadku słowa "aktorzyna".
Pozdrawiam.
Niestety już nie jest tak wysoko w rankingu. Zapewne jest to zasługa osób Pana pokroju... Według mnie Antoni Pawlicki jest bez dwóch zdań NAJLEPSZYM aktorem młodego pokolenia. Świadczy o tym m.in.umiejętny dobór scenariuszy, czego nie można niestety powiedzieć o większości polskich "aktorów" i aktoreczek grających w ogłupiających serialach oraz prostych i dziecinnie przewidywalnych komediach romantycznych...
dla mnie najwiekszym jego atutem jest wlasnie umiejetnosc doboru
scenariuszy i rol ktore gra, a gra swietnie, zapowiada sie rewelacyjnie,
juz w tej chwili mozna go podziwiac w swietnych kreacjach, a tyle jescze
przed nim. zdecydowanie polecam sztuki teatralne z jego udzialem!
Ja nie rozumiem tych ludzi przecież to jest ranking najbardziej lubianych aktorów Top. A niektórzy się oburzają i myślą, że to jest ranking najlepszych aktorów. Przecież te rankingi nie mają znaczenia.
Ale to i tak dziwi, bo jeśli chłopak faktycznie był tak wysoko... ale to już stare dzieje, teraz ledwo daje radę na TOP1000, a aktorem jest średnim, ale to dopiero początek jego kariery.
Jak mówisz,skandal on i wielu innych pseudo aktorzynów nawet nie stali koło aktorów to są nic innego tylko CELEBRYCI.
Najlepszy serial ukazujący pseudo aktorów to Czas Honoru,nasze Polskie arcydzieło do śmietnika.