Ariana Grande

Ariana Grande-Butera

7,5
6 377 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ariana Grande

Ariana jest średniej urody, porównywanie jej do Seleny Gomez jest nie na miejscu, Selena jest
przepiękna, a Ariana zwyczajna i chyba ma trochę zezika dodatkowo jak dla mnie przesłodzona do
granic możliwości, ale nawet ją lubię.

użytkownik usunięty
Majeczka10

Nie zgadzam się z tobą. Raczej porównywanie Seleny do Ariany jest nie na miejscu. Nie nazwałabym Sel "przepiękną", już prędzej "ładną" i chociaż sama byłam kiedyś jej wielką fanką, to teraz Ariana jest dla mnie na pierwszym miejscu i to jej będę zawzięcie bronić. :)

P.S. Ariana nie ma zeza! Wiesz w ogóle jak to wygląda?!

Wiem jak wygląda zez, a co do porównań Seleny z Arianą, podtrzymuje to co wcześniej napisałam, dla mnie porównywanie ich jest bez sensu, bo wiadomo kto zawsze wygra starcie Selena vs Ariana. Taka jest moja opinia.

użytkownik usunięty
Majeczka10

Moja opinia jest inna, ale z własnego doświadczenie wiem, że nie na sensu dyskutować z kimś kto ma odmienne zdanie na dany temat, więc nie będę pisała, co o tym wszystkim myślę, bo mogłoby się to skończyć kłótnią. :P

użytkownik usunięty
Majeczka10

A i jeszcze jedno.

Tak wygląda zez:
http://bi.gazeta.pl/im/f6/2b/cb/z13315062Q,Zez-jest-wada-wzroku--ktora-mozna-zni welowac-cwicz.jpg

A to są oczy Ariany:
http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/popcrush.com/files/2013/10/ariana-eyes.jp g

Pozdrawiam :)

Dobrze, że nie podejmujesz się dyskusji ze mną, tak trzymaj. A, co do zeza, nie zawsze musi wyglądać jak na tym zdjęciu, które wrzuciłaś a, Ariany zeza widać nawet na zdjęciu profilowym, więc myślę, że temat zakończony.

użytkownik usunięty
Majeczka10

A chociaż mam jeszcze wiele do powiedzenia, to powstrzymam się od komentowania, więc masz rację - temat uważam za zakończony. :)

Chyba jednak nie masz zbyt wiele do powiedzenia, więc dobrze, że skończyłaś.

użytkownik usunięty
Majeczka10

Eee... Ja na twoim miejscu nie byłabym tego taka pewna, potrafię być bardzo gadatliwa i natrętna, więc... ;)

http://gifsec.com/wp-content/uploads/2014/02/GIF-Watch-out-we-got-a-bad-ass-over -here-GIFS.gif

Więc skończ, bo nie lubię dyskutować z kimś poniżej mojego poziomu.

użytkownik usunięty
Majeczka10

Poniżej twojego poziomu? Haha, dobre, no i znowu zaczyna się powtórka z rozrywki, czyli coś w stylu klaudii058, która nie umiała poprawnie napisać imienia Ariany i zawzięcie o tym dyskutowała (chociaż to było jak dyskusja z dwunastolatką). Ciekawe jak będzie tym razem. :)

Po pierwsze nie mierz wszystkich jedną miarą, bo to, że jakaś klaudia058 się pomyliła, nie znaczy, że ja też się mylę, a po drugie skończ już pisać, te wypociny, bo to już jest mega nudne.

użytkownik usunięty
Majeczka10

Przecież nie napisałam, że się mylisz. Rozumiem, że masz inne zdanie na temat Selena-Ariana i właśnie dlatego nie chciałam się kłócić, bo to zawsze tak samo się kończy. A widzę, że nasza dyskusja już dawno odbiegła od właściwego tematu, więc zgaduję, że teraz obie będziemy się nawzajem obrażać, wyzywać itp. niczym "typowe psychofanki Biebera", a ja naprawdę nie mam ochoty stać się kimś takim. Myślę, że ty też nie. :)

Również uważam, że porównanie Seleny do Ariany jest nie stosowne. Selena jest po prostu zwyczajna, niczym się nie wyróżnia i to tak samo jak w tych nudnych serialach w których grała. No, a Ariana gra bardzo charakterystyczną i oryginalną postać. Jest dobrą aktorką, jak i piosenkarką. Jej głos jest po prostu fenomenalny.

Majeczka10

Serio zez ?? Ona nie ma zeza -,-

Majeczka10

selena to paskuda przy arianie

Majeczka10

Jak dla mnie obie są podobne pod względem aktorstwa.
Co do urody to nie uważam by Selena była przepiękna. Tutaj też są na podobnym poziomie.

użytkownik usunięty
Majeczka10

Co do wyglądu to rzecz gustu, ale Selena nie powinna śpiewać

obie nie powinny śpiewać

Majeczka10

Kazdy ma inny gust i nie ma sensu sie klocic w tym temacie. Ja np. uwazam ze Ari jest śliczna i ma bardzo dobry glos, a Sel wgl mi sie nie podoba, ciagle mam wrazenie ze ona ma cos nie tak z twarza i w dodatku nie potrafi spiewac. Kiedys widzialam taki filmik ze obie spiewaja na zywo i Ari wypadla jednak zdecydowanie lepiej, Sel strasznie falszowala. Ale jak juz wczesniej pisalam to jest tylko moje zdanie, kazdy moze miec inne. A swoja droga to dlaczego zawsze porownuje sie akurat je dwie? :D

Majeczka10

Porównaj lepiej sobie głos Seleny do głosu Ariany. Ta druga ma skale 4 oktaw. Wielki talent.

Majeczka10

>Selena
>przepiękna
Obie są co najwyżej średnie, co nie znaczy, że brzydkie.

Majeczka10

Mi się wydaje że dużo, dużo,dużo ładniejsza Ari. Selena jest ładna ale Ari z wygrywa.Nawet nie chodzi o urodę ale też o aktorstwo i śpiewanie.

abcdefghijk_2

Obie są beznadziejne. Przecież Ariana nie umie grać ani śpiewać. :) W dodatku jest strasznie brzydka. Gdzie niby Ariana jest lepsza aktorsko? Przecież ona zagrała tylko w dwóch komedyjkach, w dodatku tak sztucznie i bez jakiegokolwiek talentu, że pierwsza lepsza osoba na ulicy zagrałaby lepiej od niej.

Farat_

ariana nie umie spiewac??? slyszalas ja w ogole, ze oceniasz? ma 4 oktawy glosu i rejestr gwizdkowy:))))))

candyflower

Jestem chlopakiem.

Dla mnie Ariana to bardziej celebrytka. W teledyskach zachowuje sie jak dz*wka, jej piosenki przepelnione sa autotunem i innymi ulepszaczami oraz jest jedynie produktem wytworni. Ciezko byloby mi ja nazwac wokalistka albo aktorka, a co dopiero artystka. Dla mnie to celebrytka. Ona nie dorasta do piet takiej np. Celine Dion i niestety nigdy nie bedzie tak wielka. Ariana to kicz i dno aktorskie. Wokal ma bardzo irytujacy, slodki i w ogole nie pokazuje w swoich piosenkach tego swojego niby "swietnego" glosu. Skoro go ma to niech go pokaze? Moj kolega jest wielkim fanem Ariany i za jego namowa zmusilem sie przesluchac krazek "Dangerous Woman". Juz po okladce wiedzialem, ze to bedzie masakra (ta okladka w ktorej Ariana sili sie byc seksowna poprzez zalozenie jakichs kroliczych uszow jest po prostu swietna) i nie mylilem sie - bardzo, a to bardzo plytka i po prostu nieznosnie slaba plyta, kazda piosenka to kicz do potegi. Co do jej zdolnosci aktorskich to chyba nie musze tlumaczyc. W kazdej roli, ktora widzialem zagrala wielkiego pustaka, bo po prostu ona z ta twarza do innej roli sie nie nadaje. W Scream Queens zagrala tragicznie (i nie mowie tego od tak, bo jej nie lubie - od poczatku bylem zle nastawiony do Ariany i Nicka, a jednak obejrzalem serial i Nick mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl, ale Ariana to tragedia) i rola Cat z ktorej jest znana - zagrala bardzo przerysowanie, ale rozumiem, ze to jest serial dla dzieci i taka miala byc jej postac, niezbyt wymagajaca rola jakiegos pustaka. Skoro Ariana nie radzi sobie nawet w prostej komedii (SQ, gdzie wypada najgorzej na tle calego castu, ktory i tak idealny nie byl, kompletne drewno) to moze powinna po prostu powinna odpuscic sobie aktorstwo? Skoro nagrywa takie gowna typu Break Free, Problem, caly album Dangerous Woman to moze po prostu zrobilaby cos dobrego dla ludzkosci i przestala spiewac? Wiem, ze pieniadze jakos zarabiac trzeba, ale chyba ma juz ich wystarczajaco duzo.

Farat_

tam mialo byc smieszna, nie swietna*

Majeczka10

porownywanie jej do Seleny chyba nie ma sensu bo Ariana w przeciwiństwie do Seleny ma niesamowity głos a Selena no coz po prostu nie potrafi spiewac :D chociaz ladne obie ale to juz ma mniejsze znaczenie

gadzinka__2

akurat moje porównanie dotyczyło urody.. wiem, że może to nie jest miejsce na tego typu dyskusje ale chciałam wyrazić swoją opinię...

Majeczka10

kazda z tych artystek ma inna urode. nie mozna porownywac tak odmiennych pod wzgledem figury, urody, zdolnosci osob.
ps ariana nie ma zeza, a przeslodzenie do 2015 roku wynikalo od jej kreowanego wizerunku przez menagera i innych osob wplywajacych na jej kariere.