Ariana Grande

Ariana Grande-Butera

7,5
6 328 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ariana Grande

ale na żywo ... jest ZA słodka. kojarzy mi się z kolejną disney'owską sierotą o której kiedy zapali papierosa powiedzą że jest "niegrzeczna". ma głos i jest ładna ale źle wybrała. takie moje zdanie.

wobiektywieswiata

Tak, ma w sobie wiele słodyczy, ale przez to nadaje się do dziecięcej stacji telewizyjnej. A ponieważ prawdopodobnie jest taka naprawdę, nie będzie musiała dorastać w tak "drastyczny" i "natychmiastowy" sposób.
Źle wybrała? Dostała szansę, by się wybić, w takim przypadku nie ma wyboru.
Najważniejsze chyba jest to, że potrafi śpiewać. Przecież to ona zawsze ciągnie najwyższe dźwięki w "Victorious"

Gleek99

prawda , ma piękny głos , ale @wobiektywieswiata ma rację . każdą gwiazdę z takiego serialu traktuję się okropnie kiedy zobaczy się z papierosem albo czymś podobnym . " bo ona daję zły przykład naszym dzieciom " - tak powiedziało by większość rodziców .

Blackeys

Tak, ale to zwykle dzieje się gwiazdkom z Disney Channel. Ja nie przypominam sobie takiej akcji w życiorysie żadnej gwiazdy Nickelodeona. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić, ale takiej sytuacji chyba nie było.

Gleek99

na razie jeszcze nie było się do czego przyczepić i miejmy nadzieję , że nie będzie :) ale sama sądzę , że gdyby co , to media by huczały .

Gleek99

Nie było i chyba raczej nie będzie, bo gwiazdy nicka to nie disneyowskie bachory, które po przekroczeniu 18 nagle się "buntują".

użytkownik usunięty
wobiektywieswiata

To wszystko przez to że kojarzy się ona z Cat czyli:słodka,urocza,miła,grzeczna.Cóż moim zdaniem źle nie wybrała , wolała być sławna niż być cieniem; pięknie śpiewa:jest też chora na hipoglikemię.

Zgadzam się z wobiektywie. Zawsze jest tak, że później sobie nie radzą te gwiazdeczki disneya. Wyobrażasz sobie aferę, jaka by wybuchła, gdyby ją złapali na narkotykach, zdjęcia za przeproszeniem naje*anej po imprezie? Disney to nie serial, to rola którą musisz grać samym swoim stylem życia, póki masz z nimi kontrakt. Pamiętasz Miley Cyrus? Zaczęła się manifestować, odrobineczkę ledwie, a już była fotoszopem wyszczuplana na zdjęciach, wszystkie nagłówki gównianych gazet dla nastolatków krzyczały, Miley popada w anoreksję! W dodatku twój chłopak też musi być "słodziak" i "ciacho", bo inaczej zupełnie do ciebie nie pasuje. Wróćmy do Miley. Na którymś koncercie wystąpiła w podartym , a właściwie naddartym białym kostiumie. Moim zdaniem wyglądała zresztą nie najgorzej, ale zdjęcie już obiegło świat, i znowu marne gazetki krzyczały, Miley się obnaża! A ten teledysk, gdzie chciała żeby był seksowny efekt, nie pamietam co to było, coś o dżungli teledysk. Chciała żeby było doroślej, dostała skandal. Zauważ, że na większości zdjęć gwiazdy disneya robią znak Victorii (palcami). Do tego zawsze promienny usmiech. Nie sądzę, żeby ktokolwiek chciał tak się prezentować, a oni to robią. Z własnej woli?
Żal mi Arianne. I tak by była sławna, przy tej urodzie i głosie. W stanach jest inna rzeczywistość, jest taki wyjątkowy "kult bohaterów". Jesteś przeciętniakiem, nie istniejesz. Posiadasz wyjątkowy talent, manifestujesz go, jesteś traktowany jak Bóg. Dlatego nawet piosenkarze mają tam o wiele lepiej, a autograf ulubionego wykonawcy jest gwiazdką z nieba. Jestem pewna, ze Arianne by się wbiła do showbiznesu. Nie dość że ogólnie jest troche dziecięcej urody, w serialu też gra postać, co tu by dużo mówić, głupią. I dziecinną... I w dodatku z tym tez sobie radzi. Mało, straciła w zasadzie szanse na powazniejsze role, bo co stworzył disney, trzyma przy dupie, mówiąc lekko ;p

Enterraz

Ale się rozpisałam :O

Enterraz

dokładnie o to mi chodziło :)

wobiektywieswiata

Jak do Pauli ;)

Enterraz

ona tak się ubiera i tak się zachowuje naturalnie.

nightfeeling

No niekoniecznie ;3 nie na wywiady

wobiektywieswiata

Moim zdaniem nie są jej potrzebne jakieś wieśniackie seriale dla dzieciarni, z takim głosem może dojść na sam szczyt