Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 398 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Ale dziadzius zrobil sie straszny. Widac rzadowa posadka, tak na niego wplynela :)Bardzo kiepsko sie starzeje, zwlaszcza w porownaniu ze Stallone, ktory nadal nosi niezly tors i szesciopak na sobie, w dodatku na stare lata ozdobil sie fajnymi dziarkami:)
Mysle ,ze po prostu na starosc wyszly mu wszystkie sterydy.
Szpikowal sie tym wszystkim przez tyle lat i teraz to widac.
Wystarczy wejsc w google.
W ogole to malo juz ma wspolengo z kinem od dawna. Ostatnia jakas wieksza rola to wiadomo Terminator 3. Film krecony jakies 5-6 lat temu.
A wezcie wyobrazcie sobie Arniego, gdyby teraz mial zagrac terminatora.
No wlasnie, starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc:)

kotto18

Trudno powiedzieć który,z nich wpakował w siebie więcej sterydów.Arnold z pewnością przestał to robić.Natomiast Stallone nadal sobie wstrzykuje.Dlatego nadal ma niezły tors i sześciopak.Farbuje włosy chodzi na solarium i jeszcze botoks,to pomaga mu tak fajnie się starzeć.

kotto18

no niestety każdy się kiedyś zestarzeje, może to i dobrze, że się na siłę nie odmładza, przynajmniej się nie ośmiesza, inni "starzy" artyści niestety tak, np. w momencie gdy próbują się uśmiechnąć a nie mogą bo maja maskę z botoxu ;p
ja tam Arniego bardzo lubię, uwielbiam te filmy, dzięki którym stał się legendą, tak jak Terminator 1,2 czy Predator ;)
P.S nie znoszę Stallone'a ;p

justy_maje

ja kocham ich obydwu

chcialbym sie starzec jak Arnold

a co do kolego jak Stalonne nie koksowal do Rambo 4

o mi kakus na dupie rosnie