Artur Pietras

5,8
4 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Artur Pietras

Czasem z ciekawości oglądnę kiedy sobie przypomnę, że właśnie leci. Program ok ale niestety nie mam żadnego porównania bo to chyba jedyny taki program w polskiej tv..Nowa formuła się sprawdziła tylko denerwują mnie te połówki...coś tam gada gada i nagle ocena i pada zdanie 'i pół za dobre zdjęcia' tak było bodajże przy ostatnim Potterze...typowo odpadłam xD już sie nie mogę doczekać na ćwiartki w każdym tego słowa znaczeniu np tak zamiast mleka :D:D Zauważyłam też słabość Kinomaniaka do starszych filmów tych tzw. 'z dzieciństwa' i tak naprawdę nie wiem czy któryś z nowszych filmów został wysoko oceniony. Brakuje mi jeszcze strony www takiej z prawdziwego zdarzenia gdzie można by było oglądnąć starsze odcinki.
No ale all in all dobrze, że komuś się chce coś takiego robić dla takich zwykłych śmiertelników telemaniaków co im się nie chce oglądać 'beleczego'
Pozdrawiam charakteryzatorki bo pan Pietras prezentuje się ostatnio dużo lepiej :D:D

cor

No właśnie brakuje strony, nie ma żadnej. Z chęcią bym pooglądał odcinki albo historię ocen dla filmów jakie oceniał...