Ashley GreeneI

Ashley Michele Greene

7,7
9 809 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Greene

Dzięki całemu "szaleństwu" na punkcie zmierzchowej sagi kinowej ta dziewczyna znalazła się w top 100 wyżej od dojrzałych, utalentowanych aktorek takich jak Diane Keaton, Tinda Swinton (!!!?) czy Teri Hatcher.
Dlaczego, do cholery pytam się dlaczego tak żałosna aktoreczka jest wręcz gloryfikowana przez fanki twilightowej szmiry? Zobaczcie sobie film z zeszłego roku "Krew z krwi" i przyjrzyjcie się jej "grze". Zero realizmu, zero talentu, zero jakichkolwiek emocji na twarzy (oprócz kilkakrotnego udawania przerażenia - z marnym skutkiem zresztą).
Ashley owszem, jest ładną dziewczyną, ale aktorką jest fatalną.
I nie, nie jestem kolejną antyfanką Zmierzchu - książki są świetne, jednak filmy i aktorzy to dno

Little_Green_Bag

Może i film arcydziełem nie jest, może i ona nie jest świetną aktorką ale rolę Allice zagrała naprawdę dobrze, choć masz też trochę racji, póki co na tak wysokie miejsce nie zasługuję, ale dajmy jej jeszcze trochę czasu może w produkcjach w których będzie grała pokaże coś fajnego ;)

Cola9867

Nie przejmujcie się tak tą listą, ludziska. Po prostu jest źle zrobiona (pod względem działania systemu filmwebu) i zawsze będzie żyła własnym życiem. Szkoda na to nerwów.

xena_4

zgadzam się z wypowiedzią lista jest śmiesznie skonstruowana i nie ma sensu się sugerować !

madziamisio3

Oglądałem z nią tylko "Zmierzch" i kontynuacje - wypadła tam tragicznie. Chyba najgorzej ze wszystkich stworków.

tom_evans

Jedni ten cały Zmierzch kochają inni lubią a jeszcze inni nienawidzą. Owszem, Ashley stała się popularna tylko dzięki temu, ale to utalentowana aktorka. Może faktycznie niezasługuje na miejsce 98 ale jest dobra i miejmy nadzieję ze kiedyś dostanie kilka dobrych ról.

Ms_Paulla

Albo masz dar i po jednej roli (tak podejrzewam) potrafisz ocenić czy ktoś ma dar, albo Zmierzch zasłonił Ci obraz rzeczywistości ;)

Little_Green_Bag

I znowu się zaczyna ! Boże ! Wy już się nudni robicie !
,,Ale szmira"
,,Ona jest do dupy"
,,O Matko! Ale dno!"
Ty się wgl słyszysz? Cały czas tylko narzekanie! Po co wchodzisz na jej stronę , jeśli tak jej nie znosisz? Kompletnie cię nie rozumiem ;P

basia95balicka

Ta cała saga to porażka, ale akurat ta aktorka plus jedna , dwie osoby sprawiają , iż da się to w miarę oglądać.Ja osobiście byłam zmuszona przez moją młodszą siostrę do obejrzenia tego całego chłamu, i stwierdzam , że Ta aktorka plus tam parę innych osób nawet dali radę.Główni bohaterowie dali ciała na całej linii, ich gra aktorska jest gorsza niż tych całych pseudo aktorów z DS chanel(Disney chanel ) .Po dzień dzisiejszy nie potrafię zrozumieć dlaczego K.S jest uważana za jedną z najlepszych aktorek .

sawa255

No i zgadzam się , że TA aktorka to nie ,,kompletne dno" ;D

basia95balicka

"Po co wchodzisz na jej stronę" ano po to że nie tylko się gloryfikuje aktora ale również krytykuje

Chrzan

prostszymi słowami pisz, bo Basia, zapewne rocznik 95 może nie rozumieć pojęcia gloryfikuje...

basia95balicka

A ja kompletnie nie rozumiem osób, które zachowują się tak jak Ty. Mam pełne prawo pisac swoje zdanie, które nie koniecznie musi zgadzac się z Twoim.
Nie narzekam laleczko, wyrażam tylko szczere ubolewanie nad trzeźwym osądem oceniających.
Niech żyje paraliż mięśni twarzy obiektu naszej dyskusji *_^

Little_Green_Bag

żallllll ludzie co wy k.u.r.w.a nie macie co do roboty tylko pisać jakieś głupoty ???????
żal mi was dzieci hahahahaha

Little_Green_Bag

a dlaczego ty jesteś dzieckiem neo ? odpowiedź sobie pierwsze na to pytanie , a potem zadawaj pytania .

Little_Green_Bag

źle ją oceniasz. też oglądałam "krew z krwi" i uważam, że zagrała tam świetnie. daj jej szansę i zobacz inne filmy z jej udziałem, może któryś ci się spodoba

Little_Green_Bag

może i saga zmierzch nie jest wybitna, ale moim zdaniem Ashley zagrała najlepiej. Naturalnie i pięknie wyglądała.

Little_Green_Bag

Tida faktycznie jest swietna i powinna sie bardzo wysoko znalezc. Ma po prostu cos w sobie ta kobieta! Nigdy w sumie sie nia zbytnio nie interesowalam, ale cos tam z nia ogladalam chyba i mi sie podobala. Ona moze i nie jest pieknoscia jakas ale na pewno ma cos w sobie i na pewno zajdzie bardzo daleko.

Meropa03

Jest bardzo podoba poza tym do aktorki z wladcy pierscieni ktora tez ma talent. Nie wiem czy to czasem nie ta sama aktorka wlasnie ale sa do siebie bynajmniej podobne.