Ashley GreeneI

Ashley Michele Greene

7,7
9 809 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Greene

dalam jej 1 i spadla na 18. glosujecie na nia bo jest ładna? co jej po urodzie jak aktorka z niej beznadziejna.

elennie15

Nie uważam że jest aktorką gorszą, od dajmy na to Pattinsona, czy Stewart. A tego czy jest ładna, nie oceniam, bo preferuję mężczyzn. I dałam jej dziesięć, bo spisała się. Prawdę mówiąc, po Facinellim, to druga najlepiej zagrana rola w Zmierzchu...

nikita_lost

Dałaś jej 10 bo zagrała słodkiego chochlika w Zmierzchu, gdzie raptem miała 3 kwestie do powiedzenia? Tak samo moglibyśmy dawać 10 Ronn'owi Moss'owi bo świetnie się spisał i pasował do roli Ridża z Mody na Sukces, ew. wpadnie na listę wyżej niż Marlon Brando, a co tam :)

elennie15

Na dobrą reputację pracuje się latami. Jak będzie w wieku Meryl Streep i zagra porządnie w kilku filmach, to pogadamy. Na razie nie pokazała nic, co można by ocenić wyżej niż na 1.

elennie15

dlaczego ten żałosny ranking wzbudza takie emocje?
przyznaję, że widziałam ją tylko w zmierzchu.
ale obejrzłam dziesiątki wywiadów na youtube i na tej podstawie stwierdzam, że fajna z niej dziewczyna. ;)
i jak dla mnie porównywanie jej, czy Kristen do Meryl Streep jest trochę niezdrowe (biorąc pod uwagę kunszt, grę, lata pracy etc).