Ayumi Hamasaki

8,3
7 ocen muzyki
powrót do forum osoby Ayumi Hamasaki

...ślicznie, tylko ,że jej płyty są drogie :D najfajniejsza piosenka to moim zdaniem Dearest

Konstantine

Słyszałam tylko kilka jej piosenek, nie żebym była wielką fanką... ale straszliwie podoba mi się 'Voyage" :)

Konstantine

Łoo... Super, że są inne osoby, które lubią Ayumi. W sumie to ja tlyko nielegalnie slyszalem parę piosenek. Jeśli już wymieniamy najlepsze, to stawiam w stu procentach na EVOLUTION! Genialna piosenka!

Ps. Świetne zdjęcie, nie sądzicie?

użytkownik usunięty
adam_

Dla mnie najlepszymi jej utworami są: Carols (przepieknie wygląda na teledysku również), Rainy Day i Depend on you. Uwielbiam ją.

"Dearest", Who...", HEAVEN" i jeszcze sporo innych:) ale to moja ścisła czołówka. Pozdrawiam polskich fanów Ayu, tylko czemu nas tak mało...

Mateusz_23

Uwielbiam jej piosenki i jestem jej, może nie znów wielką, fanką. Co ja bym dała, żeby mieć taki głos, jak ona... "Dearest" i "Heaven" są moimi ulubionymi piosenkami, ale jeszcze są takie cztery, co bardzo mi się podobają: "Angel's Song", "Hanabi", "Fairyland" i piosenka z filmu "Chobits", nie znam tytułu.
To prawda, w Polsce jest mało fanów Ayumi, ale z czasem ich liczba na pewno wzrośnie.