on tu napisał odpowiedź do komentarza :P widuje tego aktora często nawet, on mieszka we Wrocławiu na tym samym osiedlu co ja :d na Kozanowie na Legnickiej tylko nie wiem w którym bloku ;p;p;p stałam koło niego z tydzień temu na pasach na Legnickiej, miałam podejść i poprosić o autograf ale sie wstydziłam :PPPP
Błażej, rozbuduj tę stronę o Tobie.
Dodaj zdjęcia, biografię, ciekawostki itp. bo przecież to Twoja strona ;)
To nie jest moja strona, tylko jeden z milionów profili w bazie filmwebu, a rozbudowywanie należy do was a nie do mnie :) po to takie funkcje zostały udostępnione w serwisie dla każdego, aby każdy mógł coś dodać od siebie i rywalizować informacjami np. o danym aktorze, Pozdrawiam.
Błażej a w którym ty bloku mieszkasz no ;p bo za często cię widuje już ;p będe cię śledziła po osiedlu w którą klatkę wchodzisz i na domofonie poszukam nazwiska twojego i sie dowiem :P:P:P:P hehe, już nam chyba nic nie odpiszesz a to powtórne "Pozdrawiam" to chyba miało wam uświadomić że nie ma on po co pisać tu o niczym bo by sie odrazu napalone fanki zleciały na tą stronę :P mój sąsiedzie ty heh PRZYSTOJNIAKU TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tak wgl to superancko grasz Miksera w Pierwszej miłości i w LIcencji na wychowanie fajnie zagrałeś tego Rafała w paru odcinkach, czekam z niecierpliwością żeby cię zobaczyć w innych serialach i filmach, wszyscy czekamy :D i powiem szczerze Błażej że wybiorę się do teatru polskiego we Wrocku w którym grasz w Sen nocy letniej i Biesy, wtedy chociaż cię dłużej na żywo zobaczę :P niż jak cie widuje na chodniku gdzieś na Legnickiej chwilami, jak pójde na te dwa spektakle to razem wrócimy z teatru na Kozanów, odprowadzisz sąsiadkę prawda ? :P
Ten gośc tutaj, który podaje się za blazeja nie jestm blazejem tylko jakims frajerkiem. Blazej to moj kumpel i zadzwonilam do niego, zeby sie zapytac czy to on (bo cos mi nie pasowalo, zeby blazej udzielal sie na jakis forach) i oczywiscie zaprzeczyl, wiec gościu nie podawaj sie za kogos kim nie jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To na serio nie on!!!!! Dzwoniłam do Błażeja i mu o wszystkim powiedziałam! To na bank nie on! Błażej nie jest typem kolesia, który by wypisywał coś na forum, który jest o nim! To skromny facet! A ten dziad co sie podszywa pod niego niedługo zostanie zidentyfikowany! Już nad tym pracuje :)