Zawsze bardzo lubiłem programy z cyklu ''Szerokie Tory'' ale obecne ''odsłony'' pani Barbary na tvpInfo w moim odczuciu są porostu żałosne : dupowłażcze wazeliniarstwo,żadnej osobistej refleksji,totalna propaganda.
Wynika to zapewne z tego,że latka lecą a o prace trudno więc trzeba robić wszystko by zarabiać.
Wiesz co to troll. Zrób sobie dobrze. Zawsze możesz sobie przedłużyć język, by było ci lepiej.
PS Zastanów się. Co ma putin do komentarza który skomentowałeś. Jesteś 0.
Nie będę z Tobą konwersować, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym, co koliduje z moimi imperatywami, a poza tym nie rozumiesz koncepcji założeń.
Twoja indolencja intelektualna nie obliguje mnie do kontynuowania tej niemerytorycznej konwersacji.
Niestety muszę się zgodzić z tą opinią, zwłaszcza po obejrzeniu jej nowego filmu dokumentalnego "GoodBye America".
Niestety również się zgadzam. Kiedyś była dla mnie osobą nie tylko realizującą doskonały program, ale również sympatyczną, obiektywną, empatyczną. Dzisiejsze programy nie dość, że mają zabarwienie polityczne, a nie społeczne (co w ogóle mnie nie interesuje), to na dodatek kręcą się wokół podziału Rosji (co do którego się nie zgadzam). Z jednej strony mamy inteligentów, najczęściej żyjących w mieście, którzy znają jedyną słuszną prawdę o świecie i nienawidzą Putina. Z drugiej "wioskowe głupki" (przepraszam za wyrażenie, ale nie ja pokazuję tych ludzi w ten sposób), które tęsknią za ZSRR. Chcą tęsknić, to mają do tego prawo. Lubią Putina - proszę bardzo. U nas niejeden taki film również dałoby się zrobić, pytanie tylko po co, kogo to interesuje. Kto chce polityki włączy jakikolwiek dziennik.