Bartosz Kędzierski

Bartosz Eryk Kędzierski

8,6
618 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bartosz Kędzierski

Znowu Włatcy Móch wróciły na ekran. Tylko po co ? Na co ? Komu to potrzebne ? Kędzierski zamiast robić drugą serię Tysiąca Złych Uczynków, to wziął się z ekipą za robienie kolejnej beznadziejnej serię Włatców Móch. WM się skończyły 4 lata temu po drugim sezonie. Myślałem, że Kędzierski ma choć trochę oleju w głowie, ale niestety myliłem się :(
Kędzierski to debil !

SLUFANPMI

Debil to ty jesteś dobrze zę robi bo są fani a tobie jak nie pasi to idż i nie odzywaj się

mateusz8721

Z całym szacunkiem dla Kędzierskiego (szczególnie jako twórcy Parapetu), włatcy móch stały się nudne i bezsensowne po trzecim sezonie.
Wcześniej potrafiły śmieszyć, a później skończyły się dobre pomysły i bohaterowie mieli tępe przygody, zamiast śmiesznych tekstów zaczęli ładować sucharami z familiady rodem i tak na prawdę nie wnosili nic nowego do całej serii.
Na fali popularności każdy dzieciak chciał się zachowywać jak Czesio i spółka, ale później wszyscy z tego wyrośli i taka jest smutna prawda o włatcach.

HEMI_Mopar

Zgadzam się

HEMI_Mopar

Co nie oznacze ,że są bardzo słabi

HEMI_Mopar

też sie zgadzam 1000 Złych jest o niebo ""Piekło lepsze

Baal

Włatcy Móch mają się ni jak do majstersztyku 1KZU! Ja się pytam na jakim poziomie jest polska widownia, skoro WM doczekało się tylu (beznadziejnych) sezonów, natomiast 1000 Złych Uczynków zostało zawieszone po pierwszym sezonie przez ZBYT MAŁĄ OGLĄDALNOŚĆ.

KorniShawn

amoze przez watykan hehe

HEMI_Mopar

Zgadzam się 1000ZU było zajefajne a władcy bardzo szybko stali się nudni:(

SLUFANPMI

To nie jego wina TV4 zamówiło, bo było zapotrzebowanie to nakręcił kilka odcinków z czegoś trzeba żyć.

SLUFANPMI

napisałeś ten temat w moje urodziny tak na marginesie

SLUFANPMI

Oceniasz go tylko dlatego, że nie podoba ci się serial/bajka?