Ben McKenzieIII

Benjamin McKenzie Schenkkan

7,8
4 319 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben McKenzie

Sorki, jest boski i wogóle, ale ma 28 lat!!! Jakim cudem ma grać 16 latka?
dziwnie dobierają aktorów do seriali młodzieżowych... ;|

Albaricoque

jak na 28 lat to bardzo mlodo wyglada co nie!! nie badz taka pesymistyczna gdzie treaz wezma aktorow ktorzy maja 16 lat ciekawe!! hm... mi ti nie przeszkadza hehe :)) przynajmniej jest na co popatrzec hehe :)) pozdro!!!

ViBOra

właśnie Benji przynajmniej ma jakieś doświadczenie w zawodzie :P

ViBOra

nie jestem pesymistką ;P
tylko dla mnie to chore.

Albaricoque

Seth jest prawie w tym samym wieku i co? :) Ryan sie nadaje i wcale to nie jest chore :)

agateczka

Ben gral 16 latka w wieku 25 lat :P
1 sezon jest z 2003 roku :)

k16a7

no tak. ale i tak jest stary, nie sądzisz ;)

Albaricoque

i bez pretensji i wrzut ;)
każdy ma swoje zdanie.
w końcu i ja kocham 'O.C' ;D

Albaricoque

Uwazam,ze bardzo pasuje do tej roli,bez wzgledu na to , w jakim jest wieku ;) Gdyby byl za stary,to z pewnoscia nie umiesciliby go w obsadzie :) W zasadzie,to sama zdziwilam sie,kiedy w ktorymsyms tam odcinku na poczatku powiedziano,ze bohaterowie maja po 16 lat... wg mnie zadne z nich nie wyglada na 16sto latka - nie tylko Ben.

Albaricoque

A kto powiedział, że Ryan ma 16lat w the oc? I jeźdźi samochodem, tak? A Seth ma własną łódź? pomyslcie...

JohnnY_17

spostrzegawczy [i myślący ^^] mogą też dojść do wniosku, że w Ameryce ma się prawo jazdy od 16 roku życia.... ;p

Albaricoque

W niektórych stanach można mieć prawko od 16 roku życia. Poza tym bohaterowie nie mgą mieć więcej niż 18 lat, bo wieku 18 lat kończy się unich szkołę średnią.

Albaricoque

wyobrazasz sobie jak rzeczywiscie 16latka ma grac 16latek?jeszce nalepiej zeby wyglądał jak mały chłopczyk.dka mnie byłoby to zabawne , oglądanie ich problemow miłosnych takich gnojkow.mimio, ze niby w serialu maja 16 lat ale ich wygląd sprawia , ze odczuwamy to innaczej, bardziej realnie.

Albaricoque

mi to w cale nie przeszkadza :) jestem zadowolona z gry bena, świetnie ją odgrywa. I jak już to ktoś napisał, nikt z nich nie wygląda na 16latka. ;)

Natlia1991

suuuper jest,fajnie gra dlamnie to on niewyglonda na 28 i fajnie że go dali do tej roli bo jest slodziutki!!!i wogule jest na co popatrzec:)

Albaricoque

gra 16latka bo nic lepszego nie potrafił by zagrać