1. Niby czemu nie? Imo bardzo mu ładnie w tym kolorze.
2. Ben niejednokrotnie dementował to, jakoby był to jego naturalny kolor. Ponoć do Fortysomething się nie farbował, czyli wychodzi na to, że jest szatynem.
Kiedyś widziałam jego fotki z czasów studenckich (wtedy jeszcze nie farbował). I z tego, co widziałam, to miał jasno brązowe włosy wchodzące lekko w jasny rudy. Taki dość dziwny odcień. Jak uda mi się znaleźć fotki, to wrzucę do tego tematu.
Mam już te fotki: http://24.media.tumblr.com/3addb2debe0ce7ec28a51f06f01bbde2/tumblr_mmpam5OObW1r0 v0deo1_500.jpg
Tutaj ma własny jeszcze kolor.
Chyba nie - te fotki powstały dużo wcześniej niż w czasach Fortysomething, a Ben zaczął farbować włosy całkiem niedawno. On właśnie ma taki dziwny kolor włosów (jego własny oczywiście). W jakimś programie Ben pokazywał swoje zdjęcia z czasów szkolnych, gdzie najpierw miał był blondynem, by potem w szkole średniej pociemniały i zmieniły się w ten dziwny odcień - coś w rodzaju jasnego brązu przechodzącego w intensywny rudy (tłumaczył, że w tym okresie jego włosy same się przyciemniały i stały bardziej rude. Zresztą sam nawet z tego żartował "O widzicie? Tu już wyglądam nieciekawie. Jestem rudy" - czy jakoś tak).Chyba nawet gdzieś na tumblrze są z tego programu gify. Poszukam je i dam na forum.
Tak, kolor ten sam, bo jak wspomniałam powyżej - Ben zaczął farbować całkiem niedawno.
Swoją drogą, uważam, że on wygląda najlepiej właśnie z ciemnymi włosami, więc farbowanie wyszło mu na dobre. Ma wtedy ostrzejsze rysy i wygląda bardziej męsko. Właśnie taki podoba mi się najbardziej.
a czy to prawda że w południowej afryce on i jego dwóch kolegów zostali uprowadzonych??? bo gdzieś tak czytałem,
Tak, pamiętam to. W ogóle fajny był ten wywiad. Zwłaszcza to z gospodarzem programu, jak robił pokazówkę z ciosu prosto w twarz :D Facet był wtedy w niezłym szoku. Najwidoczniej nie spodziewał się, że Ben potrafi być taki szybki :D