Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 280 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

Czy gdyby nadal byl rudy to bylby taki popularny??

mama_3

1. Niby czemu nie? Imo bardzo mu ładnie w tym kolorze.
2. Ben niejednokrotnie dementował to, jakoby był to jego naturalny kolor. Ponoć do Fortysomething się nie farbował, czyli wychodzi na to, że jest szatynem.

Dusio

Kiedyś widziałam jego fotki z czasów studenckich (wtedy jeszcze nie farbował). I z tego, co widziałam, to miał jasno brązowe włosy wchodzące lekko w jasny rudy. Taki dość dziwny odcień. Jak uda mi się znaleźć fotki, to wrzucę do tego tematu.

xena_4

Mam już te fotki: http://24.media.tumblr.com/3addb2debe0ce7ec28a51f06f01bbde2/tumblr_mmpam5OObW1r0 v0deo1_500.jpg
Tutaj ma własny jeszcze kolor.

xena_4

Yeah, widziałam te foty. To nie to samo co w Fortysomething? Mi się wydaję, że tak.

Dusio

Chyba nie - te fotki powstały dużo wcześniej niż w czasach Fortysomething, a Ben zaczął farbować włosy całkiem niedawno. On właśnie ma taki dziwny kolor włosów (jego własny oczywiście). W jakimś programie Ben pokazywał swoje zdjęcia z czasów szkolnych, gdzie najpierw miał był blondynem, by potem w szkole średniej pociemniały i zmieniły się w ten dziwny odcień - coś w rodzaju jasnego brązu przechodzącego w intensywny rudy (tłumaczył, że w tym okresie jego włosy same się przyciemniały i stały bardziej rude. Zresztą sam nawet z tego żartował "O widzicie? Tu już wyglądam nieciekawie. Jestem rudy" - czy jakoś tak).Chyba nawet gdzieś na tumblrze są z tego programu gify. Poszukam je i dam na forum.

xena_4

Mi chodziło o kolor, że taki sam jak w Forty. :T

Dusio

Tak, kolor ten sam, bo jak wspomniałam powyżej - Ben zaczął farbować całkiem niedawno.

Swoją drogą, uważam, że on wygląda najlepiej właśnie z ciemnymi włosami, więc farbowanie wyszło mu na dobre. Ma wtedy ostrzejsze rysy i wygląda bardziej męsko. Właśnie taki podoba mi się najbardziej.

xena_4

a czy to prawda że w południowej afryce on i jego dwóch kolegów zostali uprowadzonych??? bo gdzieś tak czytałem,

mama_3

Coś takiego Ben wspomniał w jednym z wywiadów, ale jakoś nie wierzę w tę historię.

xena_4

A czemu nie wierzysz??

xena_4

Mówił o tym w programie Top Gear, gdy był tam gościem specjalnym.

Madzia0131

Tak, pamiętam to. W ogóle fajny był ten wywiad. Zwłaszcza to z gospodarzem programu, jak robił pokazówkę z ciosu prosto w twarz :D Facet był wtedy w niezłym szoku. Najwidoczniej nie spodziewał się, że Ben potrafi być taki szybki :D

mama_3

Myślę że tak