Nie znam jej muzyki, poza paroma numerami z Destiny's Child - nie lubię muzyki POP.
Widziałam z nią na razie jeden Film "Cadillac Records", gdzie wcieliła się w rolę Etty James
i jestem mocno poruszona jej kreacją. Poza tym jaki ona ma głos? Po co Ona śpiewa takie
śmieci? to jedna rzecz, a druga mam nadzieje że powstanie więcej filmów muzycznych z jej
udziałem. Nabyłam właśnie "Dreamgirls", ciekawe co to będzie.
Całkowicie się zgadzam.Jej rola w CR była niesamowita... i ten głos! Po obejrzeniu filmu posłuchałam kilku jej piosenek i ech..kobieta się marnuje! Jej wersje piosenek Etty są poprostu nie do opisania!
Czyli w jej piosenkach np. Halo czy If I were a boy czy też z jej nowej płyty chociażby 1+1 się marnuje? A już nie wspomnę o Listen, które jest po prostu genialne. W każdej jej piosence można usłyszeć jak niesamowity ma głos.
, od kilku lat jestem wieelką fanką Bee i z tego miejsca chciałabym polecić kilka jej piosenek które warto przesłuchać ze względu na ich wykonanie : Speechless , Resentment , I Was Here .
Ja po prostu nie jestem fanką muzyki Pop i tyle, B. ma dobry głos i wielki potencjał, ale z mojego punktu widzenia się marnuje - ja ja widzę w Soulu, Bluesie.
Ja z kolei uważam,że o ile Beyonce aktorką jest fatalną (sztywna jak drewno) o tyle wokalistką jest fantastyczną. Dla mnie niekwestionowana królowa współczesnego popu. Jasne, jej piosenki są proste, ale zawsze trzymają poziom. Nie są prostackie i na pewno nie śmieciowe. A przynajmniej nie większość z nich (wyłączyłabym zalbum "I Am..." bo tam oprócz 3-4 piosenek reszta jest rzeczywiście koszmarna). "1+1", "Be With You", "Suga Mama", "Love On Top", "Schoolin’ Life" , wspomniane wyżej "Speechless"...