Kogo wolicie Beyonce czy Nicole Scherzinger ? (Chodzi mi o piosenkarki bo jako aktorki to wiadomo że Beyonce zagrała o wiele więcej ról niż Nicole, więc tu bez porównania) :)
Beyonce ma zdecydowanie lepszą technikę i samą barwę, potrafi swoim głosem perfekcyjnie operować, czego nie można powiedzieć o Nicole.
Chyba kojarzysz Schrzinger tylko z PCD, bo Nicole miażdży techniką Beyonce, skalę mają taką samą. Po prostu ma słaby repertuar, w którym nie słychać jej walorów. Polecam wpisać sobie na YT 'Nicole Scherzinger sings opera'. Wracając do tematu, obie są wybitnymi wokalistkami, mało takich zastało w muzyce pop
Lubię oby dwie (tak, jestem ogromną fanką Bey, ale zdjęcie zmieniłam dopiero przed chwilką - wcześniej była Angelina Jolie), ale ja właśnie mam wrażenie, że Nicole nie zaśpiewa do końca wszystko. W niektórych kawałkach miałam wrażenie, że nie daje rady, że się męczy. Chociaż w innych utworach byłam mile zaskoczona. Ciężko określić, która jest lepsza. Mimo wszystko bliżej mi sercem do Beyonce :P
Zdecydowanie Beyonce! Ma przepiękny, mocny głos w przeciwieństwie do Nicole, której zdarza się czasem fałszować:)
Odnośnie aktorstwa, wiem tylko tyle, ze Beyonce nie powinna zajmować się tą branżą;p Jest b. dobrą piosenkarką i niech tak zostanie!