Jest piękna ma cudowny głos! To, że jest gwiazdą R&B nie znaczy, że nie może być świetną aktorką, jak twierdzą niektórzy.
Absolutnie się zgadzam lusia10 :)
Co roku kupuje kalendarz z Beyonce (z nikim innym).
Jestem beznadziejnym przypadkiem totalnego uwielbienia dla tej Dziewczyny, ba, oddałbym wszystko, żeby móc być Jej niewolnikiem...
Ja również jestem jej wielbicielką, pomimo tego uważam, ze Bee powinna zajmować się tylko i wyłącznie śpiewaniem:)
Powinna zajmować się tylko i wyłącznie pokazywaniem swoich części ciała, bo to jej wychodzi najlepiej.
Co masz na myśli? Bo nie za bardzo rozumiem co nie pasuje...
Bey to wspaniała artystka i jest zarówno wspaniałą piosenkarką jak i niesamowicie piękną kobietą. Może do najlepszej aktorki na świecie jej sporo brakuje, ale na pewno nie można jej odmówić cudownego głosu. Także jeśli masz jakiś problem to po prostu stąd wyjdź. Uważam, że twój komentarz jest najwyraźniej w świecie ZBĘDNY.
Jeśli przyszedłeś tu tylko po to żeby ją obrazić i wywołać burzę to gratuluję pomysłu. :) Serio. :) Są strony anty-fanowskie, na której hejterzy mogą wypłakiwać swoje smutki więc zapraszam cię tam.
Zgadzam się z Batieem1. Beyonce to wspaniała wokalistka ,matka oraz aktorka i dobre serce . A ty Farat_ jak masz krytykować to wyjdź bo po prostu zazdrościsz jej talentu
Dzięki za poparcie. :D Ale niestety hejterzy są wszędzie i nic na to nie poradzimy...
Ale trzeba bronić swoją idolkę w końcu więc jest dobrze xDD Tak trzymać!
Zauważyłem, ze masz na avatarze Brianne Tju - scena ze serialu Scream wyprodukowanego przez MTV. Oglądasz?