Beyoncé

Beyoncé Giselle Knowles

7,3
1 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Beyoncé

Jest piękna ma cudowny głos! To, że jest gwiazdą R&B nie znaczy, że nie może być świetną aktorką, jak twierdzą niektórzy.

lusia10

Absolutnie się zgadzam lusia10 :)
Co roku kupuje kalendarz z Beyonce (z nikim innym).
Jestem beznadziejnym przypadkiem totalnego uwielbienia dla tej Dziewczyny, ba, oddałbym wszystko, żeby móc być Jej niewolnikiem...

rafaello88

Ja również jestem jej wielbicielką, pomimo tego uważam, ze Bee powinna zajmować się tylko i wyłącznie śpiewaniem:)

Paulaa24

Powinna zajmować się tylko i wyłącznie pokazywaniem swoich części ciała, bo to jej wychodzi najlepiej.

Farat_

Co masz na myśli? Bo nie za bardzo rozumiem co nie pasuje...
Bey to wspaniała artystka i jest zarówno wspaniałą piosenkarką jak i niesamowicie piękną kobietą. Może do najlepszej aktorki na świecie jej sporo brakuje, ale na pewno nie można jej odmówić cudownego głosu. Także jeśli masz jakiś problem to po prostu stąd wyjdź. Uważam, że twój komentarz jest najwyraźniej w świecie ZBĘDNY.

Batioo1

Twój też jest zbędny.

Farat_

Jeśli przyszedłeś tu tylko po to żeby ją obrazić i wywołać burzę to gratuluję pomysłu. :) Serio. :) Są strony anty-fanowskie, na której hejterzy mogą wypłakiwać swoje smutki więc zapraszam cię tam.

Batioo1

A Filmweb to strona fanowska? Ocenia się tutaj wszystko na 10?

Batioo1

Zgadzam się z Batieem1. Beyonce to wspaniała wokalistka ,matka oraz aktorka i dobre serce . A ty Farat_ jak masz krytykować to wyjdź bo po prostu zazdrościsz jej talentu

vibes

Talentu do świecenia dupą?

vibes

Dzięki za poparcie. :D Ale niestety hejterzy są wszędzie i nic na to nie poradzimy...
Ale trzeba bronić swoją idolkę w końcu więc jest dobrze xDD Tak trzymać!
Zauważyłem, ze masz na avatarze Brianne Tju - scena ze serialu Scream wyprodukowanego przez MTV. Oglądasz?

Batioo1

a wiesz co? w dupie mam co o niej sądzisz

Do Batiaa1: tak , ogladam

vibes

masz racje niestety hejterzy są wszędzie

vibes

Riley była wspaniałą postacią. ;( Ups...nie zaspojlerowałem ci? : oooo Jeśli tak to przepraszam xD

Batioo1

ja pitole zniszczyłeś mi cały serial ;(