Bill HicksII

William Melvin Hicks

9,3
9 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Hicks

A właśnie, że nie. Zawsze drażniły mnie te ciemne masy, które szły na jego występy i śmiały się do rozpuku, kiedy przedstawiał najbardziej tragiczne aspekty życia ludzkiego. Bill Hicks był kimś więcej, oglądając wiele wywiadów z jego udziałem, zauważyłem, że był niezwykle błyskotliwy, a nie dobrze przygotowany na scenie, jak większość show-manów.

Kapiszczur

byl po czesci komikiem po czesci filozofem, po czesci krytkiem spolecznym wiem jedno byl wybitnym czlowiekiem szkoda ze nie dozyl dzisiejszych czasow z pewnoscia powiedzial by wiele ciekawych rzeczy

bobasz

Tak, tylko wyobraź go sobie komentującego nowczesne techniki neuromarketingowe:D

Kapiszczur

a mnie to wręcz wkur...wia , się smieją w momentach, absolutnie śmiesznych co prawda, bo taki jast hicks, ale niepotrzebnie...chyba zamiast myślenia uruchamiają śmiech..bo to przecież "komik"..no nie?...

nilss

A mi się wydaje, że co głupsi ludzie śmiali się, bo "ten pan przekllina a to nowość, haha, a inni też się śmieją, więc wypada, hehe". Inteligentni ludzie też się śmiali, ale IMO byl to taki sam śmiech, jaki wzbudza "Dzień świra" - z jednej strony Bill obnaża przed nami całą niedoskonałość świata, jego absurdy i głupotę i to rzeczywiście jest śmieszne. Ale po 5 minutach nachodzi nas ciężka refleksja, w jakim poje*anym świecie żyjemy. Brawa dla Billa, takich ludzi już nie ma

Kapiszczur

Dzięki za tłumaczenia Kapiszczur, jednak poznajdowałem kilka błędów, nie mogłem napisać Ci na YT bo nie mam konta Google+