Billie Joe Armstrong

7,8
89 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Billie Joe Armstrong

KOCHAM GO!!! ;* Za to kim jest, jak wygląda, gra na gitarze, śpiewa i oczywiście, że jest członkiem mojego ulubionego zespołu GREEN DAY!!! Uwielbiam go za to, że mówi to co myśli i nie boi się tego co sobie inni powiedzą. Przykładem tego jest "American Idiot". (przy okazji-świetna piosenka)
P.S. NIE MOGĘ ŻYĆ BEZ NIEGO I GD!!!:***<333<69

spirit15

Tak, wiem! Jest wspaniały. chcę, żeby mnie dotknął! Bo jest wspaniały, a w szczególności podobają mi się jego włosy, głos i wgl wszystko. Jest genialny, boski, wymiatający, jest wariatem, ale takim super! Super gra na gitarze, super śpiewa, super się rusza, super wygląda w samych stringach! Jest po prostu super. kocham go, uwielbiam go, wielbię go! Chcę go za męża, nawet jeśli jest duża różnica wieku, bo uwaga ludzie: Mam 14 lat! Tak! Tak! Mam 14 lat i go kocham i kocham go w samych majtkach! Chcę zobaczyć więcej......... Ahhhhh <69

limadzia

Taak... Super się rusza i się rozbiera...:) Ja chcę się z nim ożenić i z Mikiem i z Trem... I chcę mieć z nimi dzieci... (z wszystkimi osobno) I wiem też, że ty limadziu tez będziesz miała z nimi dziećmi, więc będę miała też przyszywane dzieci... I zgadzam się z tobą... on jest naprawdę "basket case", ale w pozytywnym znaczeniu:) I jeszcze jedno... Ja też mam 14 lat!<69

spirit15

Weźcie się dzieci boże!!!!!
Macie strasznie bujną wyobraźnie!!!!

WERA17021972

Ale to chyba dobrze, nie? :P Ja przynajmniej się z tego cieszę. ;D

limadzia

a ja np. jestem ciekawa czy znasz jakąs inna piosenke oprocz 21 guns????
co??? bo jakos mi sie nie wydaje!!! bo wygladasz mi na kolejna 12latke ktora zobaczyla Billiego na teledysku i teraz jak go widzi to robi w gacie bo jaki to on jest sliczny,wspaniały i o boze!!
denerwuja mnie te wszystkie fanki kochanki ktore oprocz BJ nie widza reszty zespołu i nie doceniaja ich muzyki....

chocolatemilk

Oczywiście, że znam!!! Bo ja w przeciwieństwie do innych najpierw pokochałam muzykę GD, a dopiero potem ich. Jak chcesz mogę Ci wymienić ich piosenki... Ale strasznie tego dużo!XD

chocolatemilk

Hmm.. A może po prostu ty nie znasz innych piosenek ? ;> Jak nie znasz to tutaj masz link:
http://www.tekstowo.pl/piosenki_artysty,green_day.html

Nie ma za co. :)

limadzia

że niby ja nie znam????żadnej innej piosenki!? chyba sobie w tej chwili zartujesz....daje sobie reke obciac ze słucham zielonych duzej niz ty!!!!
wiec wiesz
ja ci nie każe nic wymieniac(dobrze wiem ze jest tego duzo)

chocolatemilk

Fakt... Może i słuchasz ich dłużej, ale dla mnie ich muzyka jest jak powietrze. I czuję się bardzo obrażona tym, że uważasz, że ja nie znam ich muzyki, tylko dlatego, że się w nich zakochałam! Wiem, że jest wiele takich dziewczyn (mnie też wkurzają, ale ja do nich nie należę! Pozdro XD

spirit15

no przepraszam ze czujesz sie tak bardzo obrazona
ale wiesz jak słysze te wszystkie "fanki kochanki" to mi niedobrze sie robi a twój pierwszy wpis na to wskazywał... ale skoro tak twierdzisz to ok!!

chocolatemilk

może twój nie tak bardzo ale limadzia to była masakra

chocolatemilk

no widzę, że tu się toczy dyskusja na poziomie... szamba. A nawet pewnie nie wiecie, co jest w moim avatarze(i skąd jest)

Vlad_The_Impaler

no i tu cie zasmucę...bo ja akurat wiem...
i nie co tylko kto bo to jest Billie Joe z Geek Stink Breath.....

chocolatemilk

Dobra, ale z komentarzy spirit15 można wywnioskować, że to kolejna psychopseudofanka, która zna tylko piosenki z najnowszej(i imo najgorszej) płyty, plus te smętne z AI i to tyle.

Vlad_The_Impaler

no z tym to akurat mogę się zgodzić......XD

chocolatemilk

Niestety mnóstwo takich jest. Jak niedawno słuchałem koncert GD - Last Night On Earth - Live In Tokyo. Wszystko fajnie, grają piosenki z 21st CB, "fanki" oczywiście piszczą i "śpiewają", a tu nagle pierwsze dźwięki Geek Stink Breath i nikt nie wie "ocokaman". Takie to "prawdziwe fanki" są. Inna sprawa, że BJ pomylił tekst już w drugim wersie:P

Vlad_The_Impaler

Niestety za dużo ich....hahha też to widziałam

chocolatemilk

A ja jednak będe się kłócić o swoje! Że niby ja znam tylko jedną płytę! Że co proszę! Mam na komórce przeszło 130 ich utworów (w tym kilka The Network i FHT) A jeśli chodzi o płyty-moim zdaniem Nimrod i Warning są najlepsze!

spirit15

A waszym jedynym zajęciem, jako że uważacie się za "prawdziwych fanów", jest jedynie krytyka innych i wyciąganie BŁĘDNYCH informacji po kilku postach? A podobno nie ocenia się książki po okładce, hm? Otóż nie zamierzam się z wami kłócić, gdyż sama lepiej wiem, czy jestem ich fanką, jakie piosenki znam i lubię i co oglądam.
Razem z moją poprzedniczką - spirit15 obejrzałyśmy tyle koncertów, przesłuchałyśmy tyle piosenek, że osobiście czuję się urażona waszymi "komentarzami".
Porównywanie do pseudofanek, po przeczytaniu kilku komentarzy, nie znając nas, ach tak? To co my możemy sobie pomyśleć na wasz temat, hm?

limadzia

No dokładnie... Poza tym pierwsze wpisy są są faktycznie kontrowersyjne. Z kilku powodów:

1. Udało mi się wywołać dyskusję xD
2. Mam 15lat, przeżywam burzę hormonów i podoba mi się praktycznie co 4 chłopak, który koło mnie przechodzi xD...
3. Jestem pozytywnie zakręconą osobą i (przyznaję sie) lubię czasem przesadzić i się potem z tego śmiać...
4. Byłam bardzo ciekawa jak ludzie zareagują na kogoś kto choć jest nimi zauroczony, to i tak najbardziej kocha ich muzykę. Na co wskazują słowa:"Za to (...)jak gra na gitarze, śpiewa i oczywiście, że jest członkiem mojego ulubionego zespołu GREEN DAY!!!"
KOCHAM ICH MUZYKĘ!!! Jasne? Gdyby oni nie umieli śpiewać, w ogóle nie wiedziałabym, ze istnieją...

A teraz jak już sb wszystko wyjaśniliśmy-przestańcie nam wmawiać, że jesteśmy jakimiś tam "pseudofankami"(CO NIE JEST PRAWDĄ!-i nikt mi tego nie wmówi), I podyskutujmy o ich muzyce, bez obrzucania się tego typu gównem...

spirit15

To przestańcie pieprzyć teksty w stylu "KOCHAM GO!!! ;* Za to kim jest, jak wygląda, gra na gitarze, śpiewa i oczywiście, że jest członkiem mojego ulubionego zespołu GREEN DAY!!! Uwielbiam go za to, że mówi to co myśli i nie boi się tego co sobie inni powiedzą. Przykładem tego jest "American Idiot". (przy okazji-świetna piosenka)
P.S. NIE MOGĘ ŻYĆ BEZ NIEGO I GD!!!:***<333<69", bo wychodzicie na zupełne idiotki, które często są również ww. pseudofankami. A! I ja NIGDZIE nie napisałem, że jestem prawdziwym fanem, tylko że te debilki się za takowe uważają.

Vlad_The_Impaler

Ja swoje, a ten swoje! Mówiłam, że mi najbardziej zależy na ich MUZYCE! Czy ja jakoś niewyraźnie pisze... koduję to jakoś... językiem pokemonów czy co, że nikt mnie nie rozumie...

spirit15

"2. Mam 15lat, przeżywam burzę hormonów i podoba mi się praktycznie co 4 chłopak, który koło mnie przechodzi xD
"...hhahaha ja je*ie z tego tekstu.....juz sie tak nie tłumacz....bo się pogrążasz....I mam propozycję skończmy całą tą "dyskusję"bo to juz się nudne robi.....JA mam swoje zdanie na wasz temat i go nie zmienię....no wybaczcie.....

chocolatemilk

Śmiejesz się z tego i bardzo dobrze... Ja się nie pogrążam, mam do siebie dystans i lubie się z siebie śmiać XD A tłumaczyć się nie lubię, nie umiem, po prostu mówię jak jest, nawet jeśli jest to głupie i można się z tego"je*ać" (co w moim przypadku często się zdarza). Jestem pogodną i zwariowaną osobą (co z tego, że troche nie poważną) i jestem świadoma tego, że są ludzie, którzy nie lubią takich jak ja... Ale jakoś mi to nie przeszkadza xD Pozdro ;*
Peace, Love & Freedom

spirit15

"JA mam swoje zdanie na wasz temat i go nie zmienię....no wybaczcie....." - najlepiej oceniać jest kogoś, a nie samego siebie, tak? Ja też mogę sobie wyrobić zdanie na twój temat po twoich kilku postach, ale tego nie robię. Nie wiesz jaka jestem naprawdę, więc wybacz, ale to twoje komentarze teraz są na poziomie przedszkolaka. Żeby wyrobić sobie zdanie na czyiś temat należy go najpierw poznać. To, że napisałam co napisałam, nie oznacza chyba od razu, żeby mnie skazywać na takie opinie, jakie sobie wyrobiłeś.
Tak - kocham muzykę Green Day. Najpierw poznałam ich muzykę, dopiero potem ich. I również bardzo ich lubię, każdego z osobna. Znam bardzo dużo ich piosenek, owszem, nie pamiętam słów każdej, to chyba nie jest wykonalne, a przynajmniej w moim przypadku.
Nie mam aż tak wspaniałej pamięci.
A więc wybacz, ale nie pozwolę sobie na to, żeby mnie oceniać, nie poznając mnie wcześniej.

limadzia

JA mam swoje zdanie na wasz temat i go nie zmienię....no wybaczcie....." - najlepiej oceniać jest kogoś, a nie samego siebie, tak?....no sorry ja jestem jaka jestem jak tak bardzo chcesz to ci napisze co myśle o sobie samej.....!

chocolatemilk

Muszę się z tobą zgodzić ... fakt Green Day dobrze grają .. ale ja nie stawiam ich na najwyżej ... nie ubóstwiam go.. dla mnie to zwykły wokalista fajnej kapeli Green Day

limadzia

"...na poziomie przedszkolaka"... xD. Limadzia chyba trochę przedawkowałaś komixxy. Uważaj, bo będe musiała zabrać cię na odwyk xD.

spirit15

A co ma piernik do wiatraka? Już od x czasu używam tego zwrotu "na poziomie przedszkola" i nie ma to żadnego względu na komixxy. Mało rzeczy, które mówię, czerpie z komixxów, bądź demotów, jeśli byś nie zauważyła.
___
Jeśli tak bardzo chcesz, to proszę - napisz co myślisz o sobie.

spirit15

trochę to wszystko za bardzo wyolbrzymiasz .. Green Day .. to dobra kapele... ale żeby Billie Joe super grał na gitarze .. jest wiele lepszych gitarzystów od niego .. np. Angus Young, Jimi Hendrix, Slash... a śpiewa normalnie jak każdy piosenkarz... Np. Jackson, Chester Bennington, Brian Johnson oni lepiej śpiewają niż Billie Joe...

maciejek93

Billie Joe ma bardzo dobry wokal, tego nie możecie zarzucić mu, wiec mówienie że ma gorszy czy lepszy jest po prostu kwestą gustu. Jednym się bardziej podoba wokal BJ innym Gerarda z MCR np. Co do gry na gitarze są faktycznie lepsi od niego, aczkolwiek nie można mu też zarzucić że jest złym gitarzystą jak wielu ludzi próbuje wmawiać. Po prostu GD grają mało skomplikowane piosenki dlatego taki stereotyp się przyjął. Fakt pozostaje faktem Green Day odwalają kawał dobrej roboty :D. Jestem ich huge fan.

Brenda_89

Ja nie mówię że źle śpiewa .. Jak na Punk Rocka to fajnie śpiewa ... Ja wolę takie zespoły jak ACDC, Pink Floyd, Black Sabbath, Deep Purple to są dobre zespoły .. stare ale najlepsze... Linkin Park mi się bardziej podoba niż GD bo grają mocniejszą muzykę ... a jeśli chodzi o gitarę to jest przeciętny .. Angus Young gra 100 razy lepiej niż Billie ... Mi się podoba kilka utworów GD ...nie są kiepscy ale też nie najlepsi .. taka jest prawda