Billy Ray Cyrus

William Ray Cyrus

6,8
1 015 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Billy Ray Cyrus

Żałosny przygłup z Kentucky.Jest mało śmieszny a jego dowcipy są obleśne.Ale czego można się spodziewać po Amerykaninie?I to w dodatku takim który tworzył country.Żal mi ludzi którym imponuje ten typ.

gianluigibuffon1

ale z ciebie buffon

gianluigibuffon1

Ale z ciebie śrupa pewno sam jesteś zatłuszczonym flusiem siedzącym całe życie w fotelu przed kompem
ŻALLLLLLLLLLLLL

gianluigibuffon1

Ja tam go lubię. Z pewnością jest dużo lepszy od swoich rozpieszczonych dzieciaków, jak np. Miley czy Noah. Nie udały mu się córeczki. Żona też jakaś wgl z innej bajki. On się wydaje najnormalniejszy.

gianluigibuffon1

Baran z Ciebie wiesz? Billy to bdb aktor, jego poczucie humoru jest świetne, można się uśmiać :P

gianluigibuffon1

Chodziło mi o poczucie humoru w hannie montanie xD

gianluigibuffon1

a co masz do muzyki country? tyle wiesz o tym co nic!tepe scierwo

gianluigibuffon1

Taa, genialne poczucie humoru. Ach, ta dzisiejsza młodzież...

gianluigibuffon1

krytykowac kazdy moze ale bez przesady.
nie znasz goscia wiec sie nie wypowiadaj.
ja uwazam Billiego za niezlego aktora,jest nawet przystojny :(

gianluigibuffon1

gianluigibuffon1 dziecko masz jakies problemy ze soba czy co?

BlackRose58

pewnie tak :)

gianluigibuffon1

Toniewasz ser, hahaha :D

josedratewka

Mnie to też rozwaliło XD

gianluigibuffon1

Niezła prowokacja

gianluigibuffon1

on strasznie sztucznie gra, nie zauważył tego nikt??
jak ktoś może pisać, że to jest bardzo dobry aktor?
jego gra jest tak sztuczna jak w W11 albo Detektywi.

paulina5676

Ja też to zauważyłam. Istne drewno. Zaiste, czasami nawet jako tako zagra (fuks), ale grać to jednak on nie umie.

paulina5676

A ja mu wystawiłam litośnie 3/10 bo wierzę, że zagra w chodź jednym filmie, którego nie spapra. A tak w ogóle - Wątroba z W11 czasami jest od niego lepszy.
Co do jego poczucia humoru - każdy się śmieje z czego innego, ale te jego żarty... cóż, niczyja wina, że siedzą tu wierni fani "Hany Montany".

gianluigibuffon1

najgorszy aktor świata. jest tak sztuczny kiedy gra, że aż źle się ogląda produkcje z nim