A taką miałam już nadzieje, że w HPiZK powoli zaczną ją upiększać, skoro w szóstce, ma być najładniejszą laską w szkole....pff...a tu nic. Ginny jak była potworem, to juz chyba nim pozostanie....przykre to.
nie wiem...moze kojarzycie taką scene, jak harry ron harmiona ginny i bliźniacy chyba wracają po pierwszym spotkaniu GD w świńskim łbie, i stoją na moście. I ginny wygląda tam po prostuu strasznie....ta czapka...kurtka....rękawiczki...tworzą hmm....wszystko, ale napewno nie pierwszą piękność w szkole....dżizas...taka szkofda....bo ginny w książce jest napradwe fajna...a tu..nie ma ani urody ani charakteru....
Ty się o nic nie martw, przecieś jeszcze nie widziałyśmy 6. Pozatym dopiero w 6 stała się taką pięknościa, w 5 też było o niej jakaś wzmianka ale mała., więc może tak samo robią z filmem. Ja jestem pewna że w 6 będzie już "niezłą laską'.
pozdrawiam
jeszcze wyladnieje.... na niektorych zdjeciach naprawde ladnie wychodzi
np na tym : http://www.harrymedia.com/img/data/media/29/normal_bonniephotoshootUnknown0.jpg
tak, pozatym to jest stare zdjęcie a wyszła ładnie. Szkoda, że nie wystąpiła w jakiejś sesji zdjęciowej, bardzo chętnie bym zobaczyła obecną Bonnie
widziałam już te zdjęcia, mam na myśli jakąś sesję zdjęciową, szkoda, że Bonnie w żadnej teraz nie wzięła udzialu.