Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,0
48 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc

Rewelacja

użytkownik usunięty

Rośnie nam następca Cezarego Pazury:) Co jedna produkcja to lepsza, tak 3mać, jest świetnie, Borys to w chwili obecnej ZDECYDOWANIE jeden z najlepszych aktorów w Polsce. Mam też pytanie: w którym ujęciu jest w Pianiście, bo za cholerę go znaleźć nie mogę?:P

Jaki tam nastepca Pazury. Jest od niego dużo lepszy. Cezary nawet do pięt mu nie dorasta.
Jak miło, że zaczyna się u nas doceniać młodych, utalentowanych aktorów.

Następca C. Pazury to ma być komplement?
Jeśli tak, to chyba "Posterunek..." tak Cię zachwycił. Przecież to "zmanierowany manekin", wszystkie role "gra" identycznie.

A wracając do Borysa Szyca - wydał mi się wyjątkowo sztuczny w
"Vinci-m", kompletnie niewiarygodny.

użytkownik usunięty
BigZbig

eee tam , nie zgadzam sie z przedmowca, Borys Szyc jest bardzo dobrym aktore, i wlasnie uwazam, ze gra bardzo wiarygodnie, niesamowita mimika, po jego twarzy widac, ze czuje to, co robi... i o to chodzi.

użytkownik usunięty
BigZbig

Dla Twojej wiadomości Posterunek mnie nie zachwycił, widziałam Pazurę w rolach FILMOWYCH, chyba w przeciwieństwie do Ciebie.
A Borys jest genialny i tyle na ten temat.

Tak, tak.
Też widziałem te FILMOWE role.
I twierdzę, że większość z nich odwala "na jedno kopyto", jak nakręcony manekin.
BigZbig

Pazura na swoj sposob tez jest genialny nikt inny nie umialby tak udawac idiotow i kretynow jak on.

Tygrysek_2

A skąd wiesz, że on ich tylko udaje? Ja mam taką osobistą hipotezkę, przyznaję to oczywiście z taka pewną nieśmiałością, że on, (o zgrozo!) wcale nie udaje...

Tygrysek_2

on nie musi udawac kretynow, jedyna rola ktora naprawde dobrze zagral to rola Nowego w "Psach", reszta jest beznadziejna

zniesmaczony

Pazura też miał dobre role u Koterskiego.

A niebo jest niebieskie (zwykle).
BigZbig

BigZbig

ale czasem jest szare i pochmurne

użytkownik usunięty

Ale jedno trzeba przyznać....Borys jest świetnym aktorem!
Kaśka

Zgadzam się z przedmówczynią =]
Mnie zachwyciła jego rola w 'Symetrii', w innych produkcjach też się sprawdza ..
Uważam, że jest najlepszym polskim aktorem młodego pokolenia !!

zgadzam się. Ma wielką charyzmę i talent...byle tylko dostawal ciekawe role w których będzie mógł pokazać swoje możliwości..

Hahahahahahah...PAzury hahahah... jo alee Piotrowi Zeltowi jeszcze do pięt niedorasta nie?? hahahahaha

użytkownik usunięty

Pazura - Szyc: to porównanie mi nie pasuje... Ale Szyc jest świetnym aktorem.

Mam nadzieję, że pójdzie inną drogą niz Pazura, nie rozmieni się na drobne i nie zacznie występować w jakichś durnych sitcomach. Szkoda by było bo uważam że jest naprawdę świetnym aktorem. Dawno nie widziałm w polskim filmie nikogo kto tak naturalnie pokazuje emocje. Panie Borysie - tak trzymać!

No właśnie!! Gdzie Szyc jest w Pianiście???!!! Młody gestapowiec.... muszę przejżeć film klatka po klatce;)

ja go nie lubie... i ma taką tłustą twarz :D

Boryc Szyc - świetny aktor i w ogóle bardzo zabawny i zwariowany ziomm w życiu. Nie taki drętwiak jak wiele. Takich ludzi nam trzeba :)

MlodY

jest swietny... na looozie :) bardzo go lubie...jak byl u szymona to sie niezle usmialam :))))

_angie_

Szczerze to go jeszcze w niczym nie widzialam bo nie ogladam ani Oficera ani niczego w czym gra lub gral, ale widzialam go w "Szymonie" i jest super :) Bardzo sympatyczny i zabawny :) Jezeli jego codzienny temperament przenosi sie na zycie codzienne to musi byc swietny :D
Tak trzymac!

Mrs__Silas

Oficera zagrał bardzo wiarygodnie i porządnie. Kilka mniejszych ról rówież świetnych też ma za sobą. Jeden z najlepszych polskich:)

raczekk

w oficerze gra po prostu super.jest bardzo wiarygodny

Moim prywatnym zdaniem to zarówno Pazura jak i Szyc to doskonali aktorzy. Pazura nic na to nie poradzi ze gra takiE role jakie gra (ktoś musi) a ze on akurAt na talent do grania takich rol no to super, a Borys kiedyś w jakim wywiadzie powiedzial nawet ze zawsze podziwial taich aktorow jak Pazura i byl on dla niego wzorem czy cos w tym stylu- cos takiego powiedzial (nie doslownie ale powiedzial)
POZDRAWIAM
SERDECZINE

Co Ty gadasz? Szyc nawet butów nie może czyścić Pazurze. Zresztą polecam porozmawiać na żywo z aktorami. Szyc - młody gwiazdor co to nie on. A Pazura - skromny, inteligentny. Bardzo dobrze sie z nim rozmawia.
Grą aktorską to Borys też nie może sie pochwalić. Wymięka przy Pazurze.
Czarek jest najlepszym polskim aktorem. A Borysa zniszczy to jego "gwiazdorstwo", mimo że ma talent

użytkownik usunięty
Rocky_Balboa

A rozmawiałeś z Pazurą albo z Szycem na żywo, że tak twierdzisz?? Czy to tylko twoja hipoteza?? A swoją drogą bardzo lubię i PAZURĘ i SZYCA. Aczykolwiek nie sądzę żeby gwiazdorstwo (jak twierdzisz) zniszczyło Borysa...

Myślę, że niekoniecznie gwiazdorstwo może zniszczyć Borysa.Uważam tak, ponieważ nie pcha się wszędzie i występuje gdzie się tylko da.
Chociaż nie podoba mi się fakt, że będzie prowadził sylwester w 1tvp, bo się go zrobi za dużo.A na razie jest w porcji w sam raz :)

To nie hipoteza to fakt! Rozmawiałem i z Pazurą i z Szycem (jestem wice-managerem oficjalnego fan clubu Cezarego Pazury) ;)
I tak jak mówię: SZYC - SODÓWA
pozdrawiam

W "Pianiście" zagrał chyba jak dobrze koajrze w 4 scenie, wtedy kiedy ojciec chyba Władysława szedł przez ulice i szło dwóch niemców i kazali mu zejść z chodnika to ten drugi który sie nie odzywał to był Borys :) Sie nei zdziwie jesli nie byl wymieniony w czołówce. :)

Victoria_FrancesxD

W "Pianiście" zagrał chyba jak dobrze koajrze w 4 scenie, wtedy kiedy ojciec chyba Władysława szedł przez ulice i szło dwóch niemców i kazali mu zejść z chodnika to ten drugi który sie nie odzywał to był Borys :) Sie nei zdziwie jesli nie byl wymieniony w czołówce. :)

Nie rozumiem dlaczego mój komentarz sie dodał pod kogo innego nickiem !!!!!!!!! ;/ Co jest ??
Bella_Mafia :) To na górze to moje :)

Bella_Mafia

Samo wasze porównanie Pazury do Szyca jest żałosne ... mówienie, że Pazura wcale nie musi udawać ??? komuś sie tu chyba coś pomysliło ... to co tu wypisujecie jest obrażaniem tego wspaniałego aktora ... porównajcie za kilka czy kilkanście lat i zobaczycie że Szycowi uderzy sodówka jak już niektórzy wspomnieli ... Poozdro

Andzia_15

Moim zdaniem to już mu uderzyła, ale to moje skromne zdanie, ale nie powiem że teraz go nie lubie bo dla mnie zawsze będzie świetnym aktorem i przesympatycznym facetem ;))
Przecież on bardzo dobrze wie to że jest rozpoznawalny wszędzie gdzie sie nie pojawi, i jak tu ma sodówka nie uderzyć ??