Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,0
48 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc

"Nerwy, nerwy" ;d rola jego życia... <3

użytkownik usunięty
Madiiii

Haha :D widziałem to :D Ale bez jaj, taki zły to on nie jest... albo kiedyś nie był :D

eeej ja go lubie w wojnie polsko-ruskiej w lejdis. ;d spoko ale i tak uwazam ze to ze przyjał te role to takie troche głupie.. ;P juz mogł sobie darowac ;d ale coz nerwy nerwy xd

użytkownik usunięty
Madiiii

W wojnie polski-ruskiej i vinci był dobry, ale teraz za dużo tych ról przyjmuje :D

nie ma jak dyskutować bo się z Toba zgadzam ;d ejj ale wole go niż Adamczyka, a Ty? Adamczyk mnie tak jakoś drażni.. brrr. nie wiem czemu ;P

użytkownik usunięty
Madiiii

Taak, no pewnie że lepszy od Adamczyka, Adamczyk też brał wszystkie role co mu dawali, bo nie chciał być wiecznie kojarzony z papieżem :D

Najzabawniejsze jest to, że dalej jest ;)

użytkownik usunięty
Madiiii

No :D Jeszcze wiesz nie przepadam za Karolakiem, ten też w każdym nowym filmie jest :D

Karolak? Masakra...! Nie mogę na niego paczeć ew jeszcze 39 i pół ale reszta nie bardzo ;d a Więckiewicz ? ja ogólnie go lubię.. w Różyczce dobrze zagrał ;d

użytkownik usunięty
Madiiii

O tak, Więckiewicz bije Adamczyka i Karolaka na głowę. Więckiewicz tak samo jak Szyc ma u mnie plusa za role w Vinci, a no i we Wszystko Będzie Dobrze też super zagrał :D

Nooo dokładnie dokładnie ^^

użytkownik usunięty
Madiiii

ciesze się, że się zgadzasz :D

hahaha bratnia filmowa dusza na filmwebie ;d

użytkownik usunięty
Madiiii

No a jak :D