Brian Molko

8,4
17 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brian Molko

Byłoby lepiej, gdyby któś zmienił tą fotę.W końcu przez te 8 czy 10 lat gościu wyprzystojniał :D Nie wiem czy mi udałoby się to zrobić.nie wiem jak się skraca rozmiary za dużych zdjęć.Co Wy na to?

Starfucker

Wyprzystojniał? Czyżbyś zaczęła słuchać Placebo dopiero od najnowszej płyty? Echhh... Poza tym: przecież on się w ogóle nie zmienił, oczy te same, usta te same... Tylko fryzurę zmienił... A tak w ogóle, to chyba taką najfajniejszą fryzurę miał za czasów "Without You I'm Nothing" i "Black Market Music"...
Poza tym, co się liczy? Wygląd, czy głos i głębia tekstów? Bo mi się wydaje, że przede wszystkim te czynniki wymienione jako ostatnie przyczyniły się do PRAWDZIWEGO sukcesu Briana...
Przez ukazywanie wyglądu ładnych piosenkarzy, zyskują oni tak zwanych pseudofanów (czego w żadnym przypadku Placebo nie życzę)...
Chciałabym, aby oni mieli jak najwięcej tych fanów, którzy są z nimi całym sercem i naprawdę czują ich muzykę.
Tak więc myślę, że dla tych, którzy szczerze kochają Placebo za ich muzykę, nie jest ważne, jakie zdjęcie Briana jest zamieszczone na tym profilu...
Swoją drogą, to ja to zdjęcie bardzo lubię ^^

Lorapi

Sorry, że jeden post pod drugim, ale chciałam sprostować... Dlaczego zapytałam o to, czy słuchasz ich od ich najnowszej płyty... Cóż, bo właśnie od tej pory nieco się nasiliło zainteresowanie Placebo, a dokładniej osobą Briana... I właśnie te osoby mówią, że "wcześniejszy" Bri wyglądał okropnie, a "teraźniejszy" jest prześliczny...
Yhh... Mam nadzieję, że ty do takich nie należysz...
Pozdrawiam

Lorapi

Nie należę :] Ja słucham Placa od "Sleeping with ghosts".Image na początku miał, owszem, beznadziejny.Ja na facetów nie mówię, żę są śliczni :| Albo na babę że jest przystojna.Podziwiam twórczość Mleka.Muszę jeszcze poczytać tłumaczenia tych tekstów, na razie przeczytałam tylko 1 - the bitter end.no no no ;), powiem szczerze, żę nawet fajny, niebanalny.Pozdro dla Placebofanów!

użytkownik usunięty
Starfucker

a mi się to zdjątko podoba :-) Tutaj doskonale wiadać, że nie jest chłopczykiem, który gra słodki pop(który lubię, ale to innym razem...:-) ; Placebo też LUBIĘ =) ) , ale facetem robiącym coś z sensem, nawet takim zbuntowanym facetem ; ma swój świat i tyle.
Pozdrawiam wszystkich jego fanów ! :-)

Się wie! Bri zawsze zajebiście wygląda...
Po prostu ma swój własny indywidualny styl i tego się trzyma ^^

Pozdrawiam zatem nawzajem! ;]

Lorapi

Jak ćpał, TO TAK fajnie nie wyglądał :/ A lubisz może Depeche Mode?Wokalista tego zespołu, kiedy był naćpany, to wyglądał jak taki, nie powiem kto.Jak kiedyś śpiewał Gawliński :"mija czas i każdy z nas, choć ten sam, jest inny".W przypadku obu panów jest to strzał w dziesiątkę(przynajmniej ja tak twierdzę).Teraz obaj mają styl, poukładane żytko i uwielbia ich mnóóóóóstwo ludzi! :D Pzdr!

Nie wiem czemu, ale ja myślę odwrotnie :| Każdy ma swój świat.Ja też.Dzieki za pozdrowienia i wzajemnie :)

Starfucker

No, "każdy ma własny świat" ładnie powiedziane... W końcu każdy z nas ma prawo do własnego zdania... Byle je we właściwy sposób wypowiedzieć.
Ale jego oczy sie nie zmieniaja ;] Wciaz tak samo cudowne...
Bri za dawnych czasow ci sie nie podobal?? Teraz sie ustatkowal, bo ma swoja dziewczyne i synka... Nie wiem, czy bez nich przypadkiem nie pozostaloby tak samo, jak wczesniej...
Wiadomo, Molko się zmienia... Dorastają fani, muzyka też dojrzewa... Chociaż szczerze mówiąc, to trudno było mi się przyzwyczaić do płyty "Meds"... Teraz już jest lepiej, ale na początku byłam nią trochę zawiedziona... Musiałam przesłuchać ją najpierw kilkanaście razy, żeby wczuć się w ten klimat na niej panujący...
Ale akceptuję to, że Bri potrzebował zmian...

Lorapi

Prawda.Co do oczu to cholera jasna na jednym zjęciu ma niebieskie, na drugim piwne, a na trzecim zielone!Jak już to chyba zielone, bo na niektórych fotach niebieski kolor jest "dobarwiony", co czasami sztucznie wygląda.Nie podobał mi się.Najważniejsze, że wreszcie się ustatkował.Po cholere prowadzić życie transwestycznego ćpuna.Sam mówił, że jak spojrzał na siebie na zdjęciach, to nie wierzył, że to on! "Meds".Dziwna płytka.Tak pół na pół.Acha, tą wypowiedź z tym odwrotnym myśleniem skierowałam do Ethine :) Mimo tego nie obrażam się :) Ciekawe jak tak Polacy się popiszą :D
Pozdrawiam!!!

Starfucker

Jak dla mnie Brian najlepiej wyglądał w Taste in men.
No ale cóż, ja ogólnie lubię Placebo( choć nowa płyta jest dla mnie najgorsza z calej dyskografii) a nie patrzę tylko jak wygląda wokalista:)

Echidna

Święta prawda!
Niedośc, że ten klip jest fajny, to jeszcze wszyscy tam fajnie wyglądają :D :D :D
co sądzę o nowej płycie Placebo?Zapraszam:
www.100-procent-muzyki.blog.on et.pl
Najważniejsza jest muza, a nie wygląd wokalisty.Prawda.

Starfucker

Aaaaa...tak ogólnie:
Ta fota jest NIEzbyt ładna(czyli jednak tej "ładności" trochę jest) i NIEaktualna!Na forum Edka Veddera ktoś napisał że nie podoba mu się fota.I słusznie.Bo tamta fota jest również NIEzbyt ładna i NIEaktualna.
Nie o to chodzi, że jestem jedną z tych smarkul, które wolą godzinami się gapić na fotę wokalisty, a nie zainteresować się jego twórczością!Filmweb to ładny portal.Wolałabym, żeby był jeszcze ładniejszy.
Tyle jest fajnych, rześkich, NOWYCH zdjęć.To czemu tutaj nie może być właśnie takie zdjecie?

Starfucker

mi akurat nie przeszkadza ze jest nieaktualna..tylko ze są ładniejsze fotki Bri