Bryan AdamsI

Bryan Guy Adams

6,7
35 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bryan Adams

Za "Everything I..." do Robin Hooda, za "Have you ever realy loved..." do Don Juan i za co jeszcze ???? ktoś wie?? ciekawi mnie tez do jakich innych filmów jeszcze nagrywał piosenki (np I will always return)

kasia_111

nominowany był jeszcze za "Here I am"

kasia_111

"All for one" -piosenka z filmu "Trzej muskieterowie"- nominacja do nagrody MTV Złoty Popcorn ;-)
Pozdr*

kaylah7

o sorry... To było oczywiście ALL FOR LOVE... squzi...

kaylah7

Bryan był nominowany jak do tej pory niestety tylko 3 razy:
1.1992 za "Everything..." do Robin Hooda
2.1996 za "Have you ever..." do Don Juana de Marco
3.1997 za "I finally found someone" w duecie z Barbrą Streisand do filmu "Miłość ma dwie twarze"

"Here I am" było nominowane, ale do Złotych Globów, podobnie jak "Never gonna break my faith" w 2007, ale tę piosenkę Bryan napisał dla Arethy Franklin i Mary J.Blige

użytkownik usunięty
hasidek

No dobra sporo się rozpisałem na temat Phila Collinsa to teraz czas na Bryana Adamsa . Mam małe pytanko do wszystkich. Lubicie śpiewać ? Jeżeli tak to jaka piosenka was ponosi ? Bo mnie zdecydowanie All For Love albo Please Forgive Me . Ciiiiiii ale nie mówcie nikomu bo wujaszek się ze złości . yyyy mam tu na myśli siebie oczywiście hehe. Bryan Adams jest drugim z moich ulubieńców zaraz po Phil'u Collins'ie

gratuluję gustu kolego, ale polecam też ostrzejsze, rockowe kawałki Bryana, na całym świecie jest znany z przepięknych ballad, do których faktycznie ma rękę jak mało kto, ale równie dobry, o ile nie lepszy jest na scenie w repertuarze takim jak "Summer of'69", "House Arrest", "Is your mama gonna miss ya" itp. Cholernie dobry jest też jako bluesman - "Blues jam".